OPINII: Postaci PDL-aci, v-a ajuns cuțitul la os? Plus, de ce au dreptate angajații de la Finanțe

OPINII: Postaci PDL-aci, v-a ajuns cuțitul la os? Plus, de ce au dreptate angajații de la Finanțe

 Laura Cernahoschi  

Pe fondul problemei: angajații de la Finanțe au dreptate. Pentru că, deși moda "stimulentelor" oferite după bunul plac al șefilor trebuia tăiată din rădăcină, onor guvernanții trebuiau să se gândească ce pun în loc (ceva legal), după ce au încurajat-o ani de-a rândul.

N-am mai fost înjurată ca pentru articolul "Dictatorul a fugit. De la Finanțe, deocamdată", de la campania electorală încoace. Cu diferența că pe atunci mă înjurau postacii lui Geoană, iar acum ăia oranj. Că mă îndoiesc că sunt oameni de bine, mulțumiți de modul în care administrează guvernul Boc țara. Asta e bine, mai rămân postacii de la PNL. Nu că m-ar deranja, de-aia am și lăsat comentariile în grobianismul lor total pe site să vadă și restul lumii ce moluște au acces la tastatură. În rest, am destui ani de presă încât să decelez între postaci și comentatori.

Pe fondul problemei: angajații de la Finanțe au dreptate. Pentru că, deși moda "stimulentelor" oferite după bunul plac al șefilor trebuia tăiată din rădăcină, onor guvernanții trebuiau să se gândească ce pun în loc (ceva legal), după ce au încurajat-o ani de-a rândul. Nu să taie 60% din veniturile angajaților (când era vorba de 25%), lăsându-i cu fluturași de salariu sub salariul minim pe economie. Pentru că cei care demonstrează la minister nu sunt șpăgarii ăia care iau mii de euro ca să închidă ochii la nereguli, aceia nu trăiesc din salariu. Sunt funcționarele de rând. Dar, bineînțeles, guvernul întâi taie coada pisicii cu tot câteva vertebre din spinare și după aia se întreabă de ce nu mai prinde șoareci.

Revenind la postacii oranj, se pare că disperarea e destul de mare în rândul lor. Amușinează o schimbare. Tonul lor isteric rezonează însă cu cel al Nașului de pe B1, care îl incita ieri prin telefon pe ministrul Ialomițianu să-l dea afară pe tatăl lui Radu Soviani din Ministerul de Finanțe, că uite ce vorbește fi-su la televizor! Desigur, să distrugem opozanții până la a șaptea spiță, să nu se mai audă de neamul lor! Ce contează că, poate, domnul Soviani, seniorul, nici nu o fi participat la proteste? Pe ei, pe ei, pe ei, pe mama lor!

SURSA: voxpublica

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbați condamnați pentru infracțiuni în Suceava, arestați și încarcerați în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 15:22
20

Un bărbat domiciliat în localitatea Hănțești, condamnat la pedeapsa de 1 an 6 luni închisoare, a fost identificat de către patrula Secției 8 Poliție Rurală Adâncata pe raza c...

Performanțe remarcabile pentru Colegiul Economic „Octav Onicescu” Botoșani la Olimpiada Națională Aria Curriculară Tehnologii (Foto)

astăzi, 14:15
116

În perioada 26-30 aprilie 2024, Slobozia a fost în centrul atenției printr-o competiție de excepție în cadrul Ariei Curriculare Tehnologii, găzduind Olimpiada Națională. Acest ...

ISU Botoșani, îndemn la respectarea regulilor de prevenire a incendiilor cu ocazia pregătirilor de Paște!

astăzi, 13:17
26

Respectarea unor reguli simple poate preveni producerea unui incendiu cauzat de lăsarea nesupravegheată a aparatelor de gătit. De aceea, ISU Botoșani recomandă:- Nu lăsaţi mâncarea pe...