Omul de afaceri Dumitru Amișculesei, condamnat la închisoare cu EXECUTARE!

Omul de afaceri Dumitru Amișculesei, condamnat la închisoare cu EXECUTARE!
Omul de afaceri Dumitru Amișculesei s-a ales cu o nouă condamnare după ce a fost judecat pentru participație improprie la înșelăciune în formă continuată.

Amișculesei a fost condamnat de Judecătoria Botoșani la trei ani și nouă luni de închisoare cu executare, în același dosar fiind condamnată la un an, o lună și 20 de zile de închisoare cu executare și Carmen Liliana Petruță, fostă secretară la firma omului de afaceri.

Magistrații i-au mai obligat pe cei doi și la plata, în solidar, a unor despăgubiri de peste 250.000 de lei faţă de o societate din Paşcani. Sentința nu este însă definitivă și poate fi atacată cu apel.

Dumitru Amișculesei și Carmen Liliana Petruța au fost trimiși în judecată în urmă cu trei ani.

Potrivit anchetatorilor, cei doi au derulat o serie de afaceri prin intermediul firmei Petrucip Impex SRL Răchiţi. În perioada octombrie 2009 - ianuarie 2010, aceștia s-ar fi aprovizionat cu mai multe produse de la o societate din Pașcani oferind în schimb 14 file CEC fără a avea disponibil în cont, prejudiciul fiind estimat la 250.000 de lei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

astăzi, 21:14
192

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

astăzi, 18:00
264

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

astăzi, 16:43
181

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...