Om de afaceri botosanean, gasit carbonizat intr-o masina! FOTO, VIDEO

Om de afaceri botosanean, gasit carbonizat intr-o masina! FOTO, VIDEO

   dejeanul.ro

Un om de afaceri botosanean a fost gasit carbonizat intr-o masina, pe un camp din judetul Bistrita-Nasaud. Anchetatorii incearca sa afle de ce se afla barbatul in acea zona si, desi pare sa fie o sinucidere, oamenii legii iau in calcul si alte variante.

Tragedia a avut loc pe un camp aflat in apropiere de localitatea Ciceu-Mihaiesti, din judetul Bistrita Nasaud.

Chiar daca trupul acestuia a ars in intregime in urma incendiului care i-a cuprins autoturismul, politistii au reusit sa stabileasca, in urma cercetarilor, ca este vorba despre un barbat nascut in anul 1952, domiciliat in Botosani.

Este vorba despre Mihai Iftime, în vârstă de 62 de ani, fostul patron al Cabanei Rediu pana in anul 2007.

Oamenii legii spun ca toate indiciile duc spre o sinucidere, dar este luata in calcul orice varianta. Anchetatorii incearca acum sa stabileasca traseul barbatului, si de ce a ales sa isi puna capat zilelor tocmai la Ciceu Mihaiesti, localitate cu care nu are nicio legatura.



Surse din cadrul anchetei au declarat pentru Dejeanul.ro ca sambata dupa-amiaza, barbatul de 62 de ani a venit dinspre Cluj-Napoca si a oprit pentru a alimenta la o benzinarie de pe strada 1 Mai din Dej. De acolo, a mers inspre judetul Bistrita Nasaud, dar a mai zabovit aproximativ 20-30 de minute prin Dej, timp in care anchetatorii incearca sa afle ce a facut barbatul.

Inspre seara, acesta a fost vazut in zona unde a fost gasit carbonizat, plimbandu-se pe langa autoturism. Cel care l-a vazut, l-a descris ca fiind un barbat carunt, inalt, care purta ochelari.

Tot in acea noapte, un padurar a vazut masina in flacari, dar de frica nu s-a apropiat si nici nu a anuntat pe nimeni. Duminica dimineata, un cioban de la o stana a vazut masina fumegand si a alertat autoritatile, mai scrie Dejeanul.ro.  

Sursa foto si video: dejeanul.ro

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

(P) Descoperă noile modele de garduri RUFSTER !

astăzi, 15:43

La RUFSTER fabricăm mai mult decât sisteme de învelitori pentru acoperișuri și fațade. Utilizând oțelul prevopsit ca materie primă, putem crea diverse produse pentru înch...

Evenimente sportive, culturale și religioase în atenția jandarmilor botoșăneni! (foto)

astăzi, 15:14

În acest sfârșit de săptămână, Inspectoratul de Jandarmi Județean Botoșani a suplimentat efectivele operative angrenate în misiunile de asigurare a ordinii și siguranțe...

(P) Modele de calorifere pentru baie care asigură funcționalitate și confort termic

astăzi, 14:57

Baia ta merită să fie un spațiu confortabil în care te poți relaxa după o zi lungă și obositoare. Alegerea modelelor de calorifere baie potrivite poate schimba complet atmosfera acestui ...