Olimpiu Morutan a debutat in tricoul FC Botosani si a marcat doua goluri pentru juniorii clubului! FOTO, VIDEO
SPORT

Olimpiu Morutan a debutat in tricoul FC Botosani si a marcat doua goluri pentru juniorii clubului! FOTO, VIDEO
Juniorul transferat in aceasta vara de la Universitatea Cluj, Olimpiu Morutan, a debutat sambata in tricoul echipei FC Botosani, insa la Juniorii A, pregatiti de prof. Daniel Schiopu.

Echipa botosaneana a jucat impotriva celor de la LPS Bacau si a invins cu scorul de 11-2, intr-un meci urmarit din tribuna si de finantatorii clubului, Valeriu Iftime si Petrica Parfenov. Morutan a marcat primele sale goluri la FC Botosani, reusind si cateva faze spectaculoase, chiar daca uneori a dat impresia ca nu vrea sa forteze.

FC Botosani a inceput meciul de la Ipotesti cu Doroftei - Toma, Hritcu, Murarasu, Filip, Bubutan, Morutan, Mreana, Crihan, Melinte si Chica.

La pauza scorul era deja 5-0, dupa golurile marcate de Filip, Chica (2), Crihan si  Morutan. In repriza a doua oaspetii au marcat si ei doua goluri, insa botosanenii si-au depasit numarul de goluri au marcat inca de 6 ori. Chica, Morutan, Melinte, Vamanu, Bubutan (2) au dus scorul la 11-2.

"Sincer sa fiu am venit sa-l vad si pe Morutan, dar nu numai. Sunte vreo 3 jucatori care sunt in atentia noastra. Nu dau nume, dar vedeti si dumneavoastra ca sunt copii care joaca bine si sunt o echipa legata. Au fost si in cantonament, cautam teren de antrenament pentru ei si eu spun ca suntem pe drumul bun. Am vazut o vointa teribila. Le trebuie conditii pentru ca avem copii buni. Nu toti ajung mari fotbalisti, dar daca anual scoti unul sau doi jucatori la prima echipa e perfect. Categoric il vedem pe Morutan in lot la urmatoarele meciuri. El a avut o problema cu scoala si de asta nu a putut juca in amicalul cu Balti. Daca juca atunci, era si in lotul cu Steaua. Acum m-a enervat ca a jucat putin plictisit. Cand ajunge mingea la el, se vede ca e fotbalist", a spus Valeriu Iftime.

































 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Au plecat la Dorohoi, iar în urma lor a urmat dezastrul: Blocul evacuat, bunuri distruse, mii de lei topiți!

astăzi, 15:49
508

Printr-un apel la 112, pompierii au fost anunțați că iese fum de pe geamurile unui apartament. Se pare că proprietarii au plecat până în municipiul Dorohoi, județul Botoșani, iar &i...

În Duminica Floriilor, PS Nichifor Botoșăneanul va sluji într-o parohie din Botoșani

astăzi, 15:05
169

Duminică, 28 aprilie – Duminica a 6-a din Post (a Floriilor) – Intrarea Domnului în Ierusalim, începând cu ora 7:45, va avea loc resfinţirea bisericii Parohiei Sfâ...

Vine vacanța de 6 zile! Guvernul oferă o zi în plus pentru a face ”punte” între 1 Mai și Paști

astăzi, 13:40
109

Această decizie a fost luată având în vedere importanța religioasă și tradițională a Paștelui Ortodox, care cade în acest an pe 5 mai, aceeași săptămână cu una dint...