Olandezii au inventat un numar de telefon la care trimit mesaje pentru Dumnezeu

Olandezii au inventat un numar de telefon la care trimit mesaje pentru Dumnezeu
Olandezii pot suna, de sambata, la un numar de telefon unde pot lasa mesaje pentru Dumnezeu. Potrivit BBC, ideea i-a apartinut unui plastician olandez, Johan van der Dong, care afirma ca numarul de telefon mobil este absolut necesar, care spune ca Dumnezeu trebuie sa poata fi gasit oriunde si oricand.

Doritorii, care vor trebui sa formeze numarul 06 - 4424 - 4901 (sau +316 - 4424 - 4901, pentru amatorii din strainatate), vor putea auzi urmatorul mesaj: "Acesta este glasul lui Dumnezeu. Pentru moment, nu va pot raspunde, dar va rog sa lasati un mesaj".

Asa cum era de asteptat, ideea lui van der Dong a starnit numeroase controverse, criticii vazand in numarul de telefon catre Dumnezeu o modalitate de a lua in deradere credinta religioasa.
 

sursa: hotnews

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Liberalii și-au depus candidaturile pentru Consiliul Județean Botoșani. Iftime: ”Politica nu este doar vot, este despre cum poți să faci bine oamenilor!” (Foto, Video)

astăzi, 11:33
46

Partidul Național Liberal de la Botoșani a depus astăzi candidaturile pentru președinția Consiliului Județean și pentru funcțiile de consilieri județeni.”Lumea așteaptă schimbarea...

Cosmin Andrei, PSD: „Candidez pentru a finaliza toate investițiile începute și pentru a continua dezvoltarea orașului nostru împreună cu botoșănenii”

astăzi, 10:53
66

„Dragi botoșăneni, vă mulțumesc pentru încrederea acordată în 2020. Am finalizat proiectele rămase neterminate, am finalizat proiecte început de mine și voi mai finaliza...

Tânărul fermier din Botoșani: Viața între doctorat și câmpurile de rapiță din satul natal! (Foto)

astăzi, 10:09
582

Gabriel Iustinian Saveliev este din comuna Broscăuți, județul Botoșani. A studiat la Facultatea de Agricultură din cadrull Universității de Ştiinţele Vieții „Ion Ionescu de la Brad&rdq...