OJPC, asaltat de reclamatiile la adresa Hi Speed Recovery!

OJPC, asaltat de reclamatiile la adresa Hi Speed Recovery!

 NICULAI RATA  

Botosanenii nu mai stiu unde sa-si caute dreptatea vizavi de blocarea si ridicarea autoturismelor de catre firma Hi Speed Recovery, multi dintre ei ajungand si la Oficiul Judetean pentru Protectia Consumatorilor.

Din pacate, nici macar OJPC nu ii poate ajuta, intrucat institutia nu are competente in aceste situatii, dreptatea putand fi cautata doar in instanta.

"Am primit foarte multe reclamatii in ceea ce priveste firma Hi Speed Recovery. Din pacate, cei care ni se adreseaza nu inteleg un lucru, ca cetatenii nu sunt consumatori in situatia asta. Blocarea sau ridicarea autoturismelor parcate ilegal, de catre acesta firma, se face in baza unui proces-verbal incheiat de Politia Comunitara, si dansii nu fac altceva decat sa presteze un serviciu. In situatia in care botosanenii sunt nemultumiti, pot sa conteste in instanta, in termen de 15 zile de la data emiterii procesului-verbal. Primim cate 2-3 telefoane zilnic, dar sunt si cetateni care ni se adreseaza direct. Noi nu putem interveni pentru ca nu avem competente", a precizat Niculai Rata, inspector din cadrul OJPC Botosani.

Cel mai adesea, oamenii reclama faptul ca li s-a ridicat abuziv masina parcata, intrucat nu era niciun semn de circulatie care sa avertizeze ca este interzisa parcarea, dar si faptul ca firma intarzie foarte mult cu deblocarea rotilor.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
346

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
369

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
224

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...