Oficialitatile judetului s-au intors astazi la scoala!

Prefectul judetului Botosani, alaturi de sefa ISJ, Ada Macovei, si de viceprimarul municipiului, Catalin Alexa, au participat in aceasta dimineata la festivitatea de deschidere a anului scolar de la Colegiul National Mihai Eminescu. Alaturi de oficialitati s-a aflat si inspectorul educativ Daniel Botezatu.

In cuvantarea sustinuta in fata a sute de elevi, prefectul Cristian Roman a amintit de emotiile de inceput de an scolar, pe care le simt atat elevii, profesorii si parintii, dar si fostii absolventi.

"Retraiesc alaturi de dumneavoastra clipe dintre cele mai dragi din viata, si anume inceputul anilor de liceu, ani pe care nu-i voi uita niciodata. Nu mai spun de acest peisaj familiar, acest liceu pe care cu mandrie l-am absolvit si eu parca mai ieri. Va doresc, dragi elevi, sa luati aminte de spusele profesorilor si parintilor vostri. Va doresc sa fiti sanatosi si sa aveti parte de cele mai bune rezultate", a spus prefectul Cristian Roman.

In calitate de viceprimar de Botosani, de fost absolvent al Colegiului National Mihai Eminescu Botosani, dar si de parinte, Catalin Alexa a tinut sa isi manifeste admiratia fata de unitatea de invatamant, pe care nu s-a sfiit sa o catalogheze drept "Number 1" in Botosani.

"Anul viitor as implini 20 de ani de cand am parasit Colegiul Mihai Eminescu. Asa cum era si pe vremea mea, constat ca si acum Liceul Mihai Eminescu este Number 1 in Botosani. Din partea colectivului Primariei Botosani, va dorim sa aveti parte de rezultate cat mai bune si sa va mentineti statutul de Number 1 in judet", le-a transmis elevilor viceprimarul Catalin Alexa.  

La festivitatea de deschidere a anului scolar 2009-2010 s-a aflat si inspectorul general al ISJ Botosani, Ada Macovei, care le-a urat elevilor sa aiba parte de sanatate si de impliniri, dar si de clipe frumoase de care sa isi poata aminti intreaga viata.

"Aceasta perioada va formeaza si va construieste pentru intreaga viata. In primul rand, sa nu va dezamagiti pe voi, in al doilea rand sa nu va dezamagiti profesorii si parintii care va sprijina", a precizat Ada Macovei.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Părintele Ionică, pomenit zi de zi prin oficierea Sfintei Liturghii și a Slujbei parastasului!

astăzi, 19:54

Au trecut două săptămâni de când Părintele Ioan Alupoaiei, parohul Bisericii Izvorul Tămăduirii din municipiul Botoșani, a părăsit această lume. După tradiția veche și gene...

Mamă și fiu transportați la spital după ce s-au răsturnat cu mașina în Dorohoi! (foto)

astăzi, 17:43

Două persoane, o femeie de 55 de ani și fiul ei, de 17 ani, au ajuns la spital în urma unui accident rutier ce s-a produs, sâmbătă după-amiază, pe strada Progresului din municipiul D...

Rugăciuni pentru ferirea de furtuni și inundații în bisericile din Botoșani!

astăzi, 16:45

Având în vedere avertizările meteorologice referitoare la mari furtuni şi ploi abundente, care vor cuprinde mai multe regiuni din România, Patriarhia Română îndeamnă ...