Oficial, Lucian Aroşoaie este încă membru PNL: "Mulți oameni azi sunt liberali și a doua zi se trezesc PSD-iști", spune Sorescu!

Vicepreședintele Consiliului Județean, Gheorghe Sorescu, susține că până astăzi la registratura instituției nu a fost depusă nicio hârtie prin care consilierul județean din partea PNL, Lucian Aroșoaie, să înștiințeze că ar activa ca independent.

Cât privește o eventuală plecare a lui Aroșoaie din PNL, Sorescu spune că îl știe pe acesta ca fiind liberal, dar niciodată nu știi ce îți rezervă ziua de mâine.

"Domnul Aroșoaie nu are depusă deocamdată la registratură niciun fel de solicitare. Este o zvonistică, este dorința celor de la PSD de a încerca să aibă o majoritate absolută și totală la nivelul județului, a primăriei, a tuturor comunelor. Știu că discuții au fost cu domnul Aroșoaie, președintele a avut. Este un liberal, eu așa știam, dar mulți oameni azi sunt liberali și a doua zi se trezesc PSD-iști", a spus Gheorghe Sorescu.

Potrivit unor surse, Lucian Aroșoaie ar urma să se declare independent, și va sprijini PSD în Consiliul Județean.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

(A) Oportunitate de angajare SC BIG CONF SRL

astăzi, 15:02

SC BIG CONF SRL angajează: • Inginer Devizier – cunoștințe întocmire grafic GANTT • Inginer Ofertare – tehnic și financiar • Inginer Executie Constructii &bu...

Amenzi usturătoare pentru șoferii cu mașini murdare, ce spune Codul Rutier!

astăzi, 14:29

Amenzile pot ajunge chiar și până la 3.300 de lei. Sancțiuni pentru mașinile murdare Autoritățile au introdus sancțiuni aspre pentru șoferii care circulă cu mașini murdare sau ca...