Oferte avantajoase pentru concediile profesorilor!

Oferte avantajoase pentru concediile profesorilor!
Sute de profesori botosaneni vor pleca si vara aceasta in concediu de odihna prin intermediul sindicatului de care apartin! In schimb, in ceea ce priveste biletele de odihna ce vor fi subventionate de stat, deocamdata nu se stie numarul acestora si cand vor fi distribuite.

200 de cadre didactice, membre ale Ligii Sindicatelor din Invatamant, au achitat deja o parte din bani si vor pleca intr-una dintre statiunile de pe litoralul romanesc, cum ar fi Cap Aurora, Neptun, Olimp sau Felix. Dascalii vor plati intre 390 si 670 de lei de persoana, pentru un sejur de sase sau sapte nopti, incluzand cazare si masa.

In schimb, in ceea ce priveste biletele de odihna ce vor fi subventionate de stat, deocamdata nu se stie numarul acestora si cand vor fi distribuite.

"Deocamdata este doar o Hotarare de Guvern care stabileste modul de distribuire a biletelor. Se asteapta clarificari, pentru ca la nivel central procedura de achizitie publica, contractarea biletelor, este in faza de contestatie. Inca nu e definitivata, nu se stie exact numarul biletelor, perioadele. Dupa ce primim biletele ne asteptam sa plece in concediu de odihna 600-800 de membri de sindicat", a precizat Liviu Axinte, liderul LSI Botosani.

Cat priveste biletele de tratament, profesorii care vor sa plece sa isi trateze diferite afectiuni se pot adresa Casei Judetene de Pensii, insa trebuie sa depuna cererea cu 40 de zile inainte de data la care doresc sa plece.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce frumuseți ascunde "Tărâmul Sfinților" din codrii Botoșanilor!

astăzi, 19:09
53

Judeţul Botoşani devine gazda unui nou concept inedit, dar valoros pentru credincioşii ortodocşi. "Tărâmul Sfinților" este numele sub care se conturează acest periplu fascinant ...

Modelul Dacia care a spulberat orice concurență în Europa!

astăzi, 17:41
158

Pe prima poziție a clasamentului înmatriculărilor de mașini din Europa la finalul primelor trei luni din 2024 se află modelul românesc Dacia Sandero.Dacia Sandero ocupă poziția &...

Valeriu Iftime, nemulțumit după ce Botoșani a remizat cu FC Voluntari: „Am fost mai buni!”

astăzi, 16:43
260

O victorie ar fi fost extrem de importantă pentru Botoșani, având în vedere că ocupă locul 6 în playout, cu 25 de puncte obținute, la o lungime distanță de primul loc care duc...