Ocupaţie de şmecher: Fura telefoane mobile de la copii!

Ocupaţie de şmecher: Fura telefoane mobile de la copii!
Un tânăr de 19 ani a fost reţinut de poliţişti, fiind principalul suspect în comiterea unor furturi de telefoane, victimele fiind copii.

Ieri, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale - Poliția municipiului Botoşani au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore în arestul IPJ Botoşani faţă de F. Mihai Alexandru, de 19 ani, din satul Călineşti, comuna Cândeşti, judeţul Botoşani.

În urma cercetărilor efectuate şi a probatoriului administrat, poliţiştii l-au identificat pe F. Mihai Alexandru ca fiind principalul suspect de săvârşirea a două infracţiuni, respectiv o tâlhărie şi un furt calificat.

Astfel, la data de 20.03.2012, în jurul orei 19.00, în timp ce se afla pe un teren viran situat în zona fostului drum judeţean Botoşani-Suceava, prin constrângere psihică şi ameninţări cu acte de violenţă, suspectul l-a deposedat pe D.G., de 12 ani, de un telefon mobil în valoare de 250 lei.

De asemenea, în sarcina suspectului s-a reţinut faptul că la data de 26.03.2012, în jurul orei 21.00, în timp ce se afla pe Aleea Curcubeului din municipiul Botoşani, i-a sustras lui B. V., de 11 ani, un telefon mobil în valoare de 350 lei.

Suspectul va fi prezentat astăzi Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani, cu propunere de punere în mişcare a acţiuni penale şi sesizare a Judecătoriei Botoşani în vederea luării faţă de acesta a măsurii arestării preventive. 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Focul pus cu intenție a distrus tone de furaje, pompierii au reușit să salveze casa și animalele!

astăzi, 10:52
3

Pompierii botoșăneni au fost la datorie 24 de ore din 24 pentru intervenția imediată la solicitările cetățenilor și gestionarea optimă a situațiilor de urgență, produse la nivel local....

Cuvintele inspiraționale ale unui profesor din Botoșani către elevul său olimpic: ”În clipele când îți scriu aceste rânduri…” (Foto)

astăzi, 09:35
284

Or Botoșanii dispun de o bogăție uriașă. Începând cu cele mai importante colegii și terminând cu ultimul cătun al județului, găsim profesori dedicați, dispuși să ofere ma...

”LOC DE DAT CU ... EPIGRAMA” - 300

astăzi, 08:41
55

Georgică Manole, în recentul volum, publicat la Editura Stef, Iași, ”Cu, de, la, în, pe, prin, sub, către, contra... cărților epigramiștilor”, zici - undeva - că ”...