Obiective în valoare de 2 milioane de euro, recepționate la Mihălășeni

Obiective în valoare de 2 milioane de euro, recepționate la Mihălășeni
Trei obiective în valoare de 2 milioane de euro au fost recepţionate la sfârşitul săptămânii trecute în prezenţa prefectului Costică Macaleţi.

Este vorba despre componentele unui proiect finanţat din fonduri europene de care beneficiază începând de acum cei peste 2.000 de locuitori ai comunei Mihălăşeni.

Pachetul de lucrări a inclus, printre altele, realizarea unei baze sportive, reabilitarea căminului cultural dar şi constrcuţia şi dotarea unei locaţii cu destinaţia after-school.


Recepţia lucrărilor s-a făcut şi printr-o slujbă de binecuvântare a obiectivelor oficiată de doi preoţi, la ceremonie participând şi profesori, reprezentanţi ai primăriei, însă cei mai numeroşi au fost micuţii beneficiari, elevi din ciclul primar ai şcolii generale din Sarata.

Eu am învăţat într-o şcoală din tuci lipită chiar de părinţii noştri. Iar acea şcoală a format generaţii şi generaţii de copii, cu profesori cărora le ducem şi acum flori. Vă doresc dumneavoastră, domnilor profesori să reuşiţi să formaţi aceşti copii cu respect faţă de cei din jur şi cu dragoste de ştiinţă. Cu atât mai mult acum, când, iată, aveţi condiţii optime pentru a vă îndeplini misiunea., a rostit prefectul Macaleţi după slujba religioasă.

Reprezentantul Guvernului în teritoriu a solicitat, totodată, inspectorilor în construcţii să facă recepţia obiectivelor cu atenţie pentru toate detaliile şi finisajele cerute de proiect.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Festivalul Luminilor aduce veselia și fantezia la Botoșani și Săveni! (Foto)

astăzi, 16:06
30

Pentru toți botoșănenii și săvinenii acest festival este ca o gură de aer proaspăt în agitația cotidiană. Cu activități variate, spectacole captivante și o atmosferă plină de energ...

Activități de prevenție organizate de polițiștii din Botoșani în „Săptămâna prevenirii criminalității”!

astăzi, 15:14
19

Prin activitățile desfășurate, organizatorii își propun ca mesajul lor să ajungă la cât mai mulți cetățeni, în scopul de a conștientiza atât necesitatea adoptării u...

Ce presupune programul pentru dotarea fiecărei școli din municipiul Botoșani, proiect european câștigat de administrația Cosmin Andrei (Video)

astăzi, 14:01
66

Primarul Municipiului Botoșani, Cosmin Andrei a anunțat că în urma câștigării proiectului cu fonduri europene în domeniul educației prin Planul Național de Redresare și Rezil...