Oana Niculescu Mizil si-a dat demisia din Parlament: Victore, Victore...imi pare rau de tine si de Daciana

Oana Niculescu Mizil si-a dat demisia, joi dupa-amiaza, din functia de deputat al Palamentului Romaniei, avand totodata un mesaj pentru premierul Victor Ponta.

Iubita lui Marian Vanghelie a recunoscut, intr-un scurt interviu acordat B1 Tv, ca si-a inaintat demisia si ca este insarcinata in 4 luni cu primarul Sectorului 5.

"Poate asa a vrut Dumnezeu, sa pot sa-mi vad acum de casa, de familie, de Marian. Voi fi alaturi de el intotdeauna. E un om foarte bun, este necajit pentru ca e un joc politic. (...) Victore, Victore (Ponta - n.red.)... si ma uit in ochii lui cand o spun, in ochii camerei, nimic mai mult nu spun... O spun cu voce groasa si stie el la ce ma refer. Imi pare rau de el si imi pare rau si de Daciana (Sarbu - n.red.) ", a mai declarat Oana Niculescu Mizil, citata de ziare.com.

"Sunt un om corect, asa am fost intotdeauna. Cu mare parere de rau, ca iubeam foarte mult ceea ce faceam, asa cum iubeam moda, iubeam oamenii. Mi-am depus demisia catre secretariatul general al institutiei", a mai spus aceasta.

Oana Niculescu Mizil, urmarita penal

Procurorii DNA au dispus inceperea urmaririi penale in cazul deputatului Oana Niculescu Mizil. Ea este acuzata de operatiuni financiare incompatibile cu functia de deputat - ar fi administrat o societate comerciala, acuzatii pe care le neaga.

Primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, vizat de perchezitiile DNA intr-un dosar de coruptie in care se vehiculeaza sume de ordinul sutelor de milioane de euro, spune ca situatia in care se afla e neplacuta, iar acuzatiile ce i se aduc i-ar avea in spate si pe premierul Victor Ponta sau seful ANI, Horia Georgescu.

Marian Vanghelie este acuzat de abuz in serviciu si luare de mita, sustin surse judiciare. In acest caz este vorba vorba despre contracte atribuite in mod ilegal catre o anumita societate, lucrari finantate din banii primariei, respectiv reabilitarea unor institutii de invatamant.

Prejudiciul in acest caz se ridica la aproape 450 de milioane de euro. In acest caz, Marian Vanghelie ar fi perceput comisioane de 20 la suta din contractele atribuite, adica aproximativ 90 de milioane de euro.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Miniconcert de muzică tradițională rromă, susținut de deținuți ai Penitenciarului Botoșani!

astăzi, 17:45

Acest proiect îndrăzneț a urmărit facilitarea procesului la reintegrare și la valorizare a talentelor celor care, cu dedicare față de tradiții și muzică specifică etniei lor, au c&acir...

(P) Stil de viață echilibrat în câțiva pași simpli: află cum

astăzi, 17:19

Un stil de viaţă echilibrat nu are o reţetă exactă, însă există câteva aspecte esenţiale de care trebuie să ţii cont. Când vine vorba de stilul de viaţă, contează ce şi...

Activitate de prevenție desfășurată de poliţiştii botoşăneni cu elevii unui liceu din Săveni!

astăzi, 17:15

Siguranţa pe Internet a fost un subiect dezbătut de poliţişti cu cei peste 150 de elevi prezenți în cadrul activității. Recomandările generale privesc protejarea datelor personale, prote...