Oamenii legii au intervenit pentru a da jos de pe terasa unui bloc un scandalagiu! FOTO

Oamenii legii au intervenit pentru a da jos de pe terasa unui bloc un scandalagiu! FOTO
"Într-o zi o să ne arunce în aer", spune speriat un botoșănean, care a fost nevoit să sune la 112 când și-a văzut vecinul urcat pe bloc, de unde amenința că se aruncă în gol!

Un bărbat în vârstă de 50 de ani, care locuieşte într-un bloc de pe Calea Naţională, deasupra complexului Romarta, a pus pe jar, vineri, pompierii, jandarmii, poliţia şi ambulanţa.

Un vecin al acestuia a sunat la 112 şi a cerut ajutor, spunând că bărbatul se află pe terasa blocului, de unde ar vrea să se arunce.





Potrivit vecinului, bărbatul de 50 de ani este cunoscut cu afecţiuni psihice, el locuind singur după ce a fost părăsit de soţie.

"A spart geamul, a intrat pe terasă şi a început să facă scandal. M-am speriat şi am sunat la 112. Nu este pentru prima dată când face scandal. Ne este teamă să mai stăm cu el în bloc, într-o zi o să ne arunce în aer. Terorizează tot cartierul", a spus cel care a sunat la 112.

Câţiva poliţişti şi jandarmi au reuşit că îl convingă pe bărbat să iasă de pe terasă, acesta fiind extrem de agitat.

El a fost preluat de cadrele medicale de pe Ambulanţă, şi, însoţit de jandarmi, l-au dus la Secţia de Psihiatrie.





 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Grenadă defensivă descoperită de un bărbat într-o pădure din județ! (Foto)

astăzi, 18:51
75

O grenadă de mână defensivă a fost găsită în această după - amiază de un bărbat într-o pădure din localitatea Lozna. Acesta era la plimbare cu familia când a observat...

Risc de inundații pe râul Jijia și afluenții acestuia, Cod Galben până astăzi la ora 24.00, anunță hidrologii!

astăzi, 18:02
194

În acest context, ISU Botoșani a luat măsurile necesare pentru prevenirea și gestionarea operativă a potențialelor situații de urgență.Evoluţia fenomenelor hidrologice prognozate es...

Universitatea Craiova - FCSB, astăzi de la ora 21:00

astăzi, 17:08
46

Universitatea Craiova și FCSB se întâlnesc în această seară în etapa a opta a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!...