Oameni de afaceri impresionati de performantele sportivelor din Botosani!

Cei trei reprezentanti ai mediului de afaceri botosanean care au premiat cu bani sportivele care au urcat pe podium la competitiile internationale s-au angajat sa le sponsorizeze si de acum incolo si au facut un apel si la alti oameni de afaceri sa ajute sportivii botosaneni.

"Intr-o lume a barbatilor s-ar parea ca cele care aduc bucurii, perfomanta, sunt fetele. Au reusit sa ridice greutati zi de zi, iar greutatile pe care le-au ridicat au adus performanta. Nu este o performanta numai de Botosani, de Romania, este o performanta mondiala. Bucuria este cu atat mai mare ca sunteti din Botosani.Vreau sa remarc ca prefectul si Institutia Prefectului au avut timp sa vada aceasta performanta si mai mult decat atat, sa incerce sa o marcheze. Cred ca asta este normalitatea pe care ne-o dorim cu totii, cred ca asemenea lucruri ar trebui marcate si mediatizate si pe viitor. Pe mine momentul de astazi ma marcheaza in sensul in care de aici incolo vreau sa fiu mult mai aproape de cei care performeaza in primul rand pe partea sportiva", a spus Gheorge Ciubotaru, presedintele CA de la Electroalfa.

"Cred ca ar trebui ca mai multi agenti economici sa ajute acesti sportivi. Consider ca singura sansa ca Botosaniul sa fie mai cunoscut si in alta parte sunt acesti sportivi, care au ajuns ca la 16 ani sa aiba trei medalii de aur si trei de argint. Ar trebui sa fim mandri ca judetul nostru are asemenea rezultate", a spus si Mihai Vrajitoru, director general Conrec.
 

Trei sportive au fost premiate, luni, la Institutia Prefectului, pentru performantele obtinute in cadrul competitiilor internationale. Este vorba despre Bianca Molie si Loredana Toma, la haltere, si Viviana Bejenariu, la canotaj. De asemenea, diplome au primit si antrenorii fetelor.

Pe langa diplomele primite din partea Institutiei Prefectului, cele trei sportive au primit cate un premiu in bani si din partea a trei oameni de afaceri: Gheorghe Ciubotaru, presedintele Consiliului de Administratie al Electroalfa, Mihai Vrajitoru, director general Conrec, si Culita Barabas, director de vanzari Cereal Bac.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Invitatul de la Știri: Constantin Bogdan Fedor, polițist în cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani, Departamentul de Criminalistică! (video)

astăzi, 18:06

În cadrul celei mai recente emisiuni Invitatul de la Știri l-am avut prezent pe Constantin Bogdan Fedor, polițist în cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani, Departamentul...

APIA Botoșani: Anunț în atenția fermierilor privind agricultura ecologică!

astăzi, 17:17

Fermierii cu angajamente în desfăşurare M11 nu pot accesa Clauza de revizuire în 2024. În  C 2024, se pot deschide angajamente noi în cadrul intervenţiilor DR-04 / D...

(P) Sabrini Exclusive Diamonds - Ofertă Unică la bijuteriile cu Diamante Naturale (foto)

astăzi, 15:59

Cu toții am auzit că Diamantele Naturale sunt pentru totdeauna, dar puțini înțeleg pe deplin ce înseamnă acest lucru. Dincolo de strălucirea lor, diamantele naturale sunt simboluri u...