O veste tristă: MICA, de la ABRACADABRA, a murit! VIDEO

O veste tristă: MICA, de la ABRACADABRA, a murit! VIDEO
Michaela Niculescu sau Mica de la "Abracadabra", cum o ştie toată lumea, a murit joi după amiază, la Spitalul Fundeni.
 
"Michaela Niculescu a murit în urma unui şoc hemoragic prin sângerare masivă. Fusese internată cu insuficienţă hepatică, ciroză hepatică, a fost transferată de la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti în urmă cu două săptămâni", a declarat pentru MEDIAFAX managerul Institutului Clinic Fundeni, Dr. Carmen Orban.
 
Potrivit apropiaţilor, Mica ştia de un an de boala necruţătoare, dar a preferat să sufere şi să lupte în tăcere, sperând că îşi va reveni. Din păcate, starea ei a devenit din ce în ce mai gravă, iar la mijlocul lunii ianuarie a fost internată la Spitalul Universitar, fiind transferată ulterior la Fundeni.
 
Până în ultimele zile petrecute în afara spitalului, Mica a mers la serviciu, fiind IT-ist la IBM, şi a ieşit alături de prieteni în cluburile de karaoke. Pe 17 ianuarie, Mica a postat pe Facebook un mesaj tulburător: "I married not in sickness and in health, but instead, I married sickness Himself. And our best man is currently the Universitary Hospital. Our host, rather" (Nu m-am căsătorit cu cineva ca să-mi fie alături la bine şi la rău, ci m-am căsătorit cu Boala însăşi. Iar cavalerul nostru de onoare, sau mai bine zis gazda noastră, este Spitalul Universitar).
 
Michaela Niculescu (31 de ani) a renunţat la lumea artistică după rolul din Abracadabra, a urmat Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine şi a obţinut două doctorate, la Oxford şi Viena. După ce a lucrat ca traducător, redactor şi producător la Humanitas, a devenit lector universitar şi s-a angajat la IBM.
 
Luni, Mica a fost intubată, după ce plămânii i-au cedat, iar medicii spun că boala este într-o stare prea avansată pentru a se mai pune problema unui transplant de ficat.
 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

DNSC avertizează: Neatenția și entuziasmul sărbătorilor vă pot lăsa pradă infractorilor cibernetici! Cum vă puteți proteja!

astăzi, 16:29
6

”Este esenţial să rămâneţi la curent cu cele mai recente ameninţări, deoarece sărbătorile vin împreună cu riscuri de fraudă online. Infractorii cibernetici folosesc frecven...

Bărbați condamnați pentru infracțiuni în Suceava, arestați și încarcerați în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 15:22
28

Un bărbat domiciliat în localitatea Hănțești, condamnat la pedeapsa de 1 an 6 luni închisoare, a fost identificat de către patrula Secției 8 Poliție Rurală Adâncata pe raza c...

Performanțe remarcabile pentru Colegiul Economic „Octav Onicescu” Botoșani la Olimpiada Națională Aria Curriculară Tehnologii (Foto)

astăzi, 14:15
134

În perioada 26-30 aprilie 2024, Slobozia a fost în centrul atenției printr-o competiție de excepție în cadrul Ariei Curriculare Tehnologii, găzduind Olimpiada Națională. Acest ...