O tânără internată la Psihiatrie a înghițit un ac de seringă! Vezi ce a enervat-o!
NEWS ALERT

O tânără în vârstă de 23 de ani, din Bodeasa, orașul Săveni, internată la Secția de Psihiatrie, a ajuns în noaptea de joi spre vineri la Unitatea de Primire Urgențe după ce a înghițit un ac de la o seringă.

Fata suferă de unele afecțiuni psihice, și este internată de câteva zile pentru tratament. Joi noaptea, o altă pacientă din salon i-a luat telefonul mobil, deranjată că aceasta asculta manele, moment în care tânăra s-a enervat și a înghițit un ac de la o seringă.

Personalul de la Psihiatrie a sunat la 112, o Ambulanță transportând-o pe tânără la spital pentru îngrijiri de specialitate.

După ce a fost supusă mai multor investigații, cadrele medicale au constatat că acul nu i-a pus fetei viața în pericol, aceasta fiind din nou transferată la Secția de Psihiatrie.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Gabi Tamaș i-a rupt tibia directorului sportiv de la FC Botoșani. Șchiopu: ”Nu a fost o răutate!” / Iftime: ”La cap să nu se lovească!”

astăzi, 13:13

Unul dintre modulele cursului de director sportiv organizat de FRF s-a terminat cu un moment dificil: Gabi Tamaș (41 de ani) i-a rupt tibia lui Daniel Șchiopu, director sportiv la FC Botoșani. L...

După 35 de ani: Se demolează ruinele din spatele Băii Centrale. ”Închidem o rană a orașului!” (Foto)

astăzi, 12:54

Construcția impunătoare s-a transformat odată cu trecerea anilor într-o ruină acoperită de vegetație, pe unde o vreme s-au adăpostit oamenii străzii. Clădirea aparținea municipalităț...

Cutremur în zona Vrancea! Ce ar trebui să știe botoșănenii și cum se pot pregăti!

astăzi, 12:22

Azi-noapte, în jurul orei 01:48, în zona seismică Vrancea, s-a produs un cutremur mediu, cu magnitudinea de 4,0 pe scara Richter. Potrivit Institutului Național de Cercetare - Dezvolt...