O tânără din Botoşani, adoptată în America, îşi caută mama

O tânără în vârstă de 17 ani, care a fost abandonată la naştere şi ulterior adoptată de o familie din America, îşi caută acum mama biologică.

O tânără din Botoşani, adoptată în America, îşi caută mama

   Foto: Facebook

Din informaţiile pe care le deţine familia adoptivă, mama, care la vremea când a dat naştere adolescentei era studentă, ar fi originară din judeţul Botoşani.

Cea care a crescut-o pe Iuliana Ciobanu, fata abandonată la naştere, a lansat un apel public pe o reţea de socializare, prin care cere sprijin pentru găsirea rudelor fetei.

Iuliana s-a născut cu un defect congenital, dar cu ajutorul oamenilor care au îngrijit-o a reuşit să îşi rezolve problema, fiind supusă mai multor operaţii.

“Sunt mama adoptivă a tinerei IULIANA CIOBANU, împreună suntem in cautarea familiei biologice din BOTOŞANI. Fiica mea s-a născut la 14 Iunie 2000, la Spitalul Maternitate Caritas din Bucureşti, Sector 3, România, numele mamei CIOBANU ELENA, o studentă in vârstă de 19 ani. Acum ar avea in jur de 36 de ani. Tatal biologic figurează necunoscut. Elena a lăsat-o pe Iuliana la maternitate imediat după naştere. Părinții mamei se numesc Petru și Mariana Ciobanu, pe atunci cu domiciliu in orașul Botoşani. Iuliana avea un defect congenital sever, buza de iepure. A fost adoptata in America, cu ajutorul centrului de plasament al fundatiei Totul pentru Copii din Bucuresti. Iuliana a suferit 14 interventii chirurgicale pentru a-i fi reparat defectul congenital, iar acum este o frumoasa tanara de 17 ani. Îi căutăm orice membru al familiei biologice, pentru a afla mai multe despre trecutul și mediul familiei sale" ”, este mesajul postat pe Facebook, pe pagina “Copiii niciodată uitaţi ai României”.

După naştere, Iuliana Ciobanu a fost îngrijită de o fundaţie, până când a fost adoptată.

"Iuliana a facut testarea ADN 23&Me si este listata pe acel website (cu numele sau adoptiv). Cautam si o femeie tanara (pe atunci avea 16 ani?) pe nume Cristina, care a avut grija de Iuliana la fundatia Totul pentru Copii. Cristina i-a fost Iulianei ca o mama, si a plans cand am luat-o pe Iuliana. Orice informatie ar fi de mare ajutor, va multumim foarte mult", mai spune mama adoptivă.


Nu este primul copil din Botoşani, adoptat în străinătate, care şi-a căutat rudele prin intermediul acestei pagini de Facebook. 

Pagina  "The Never Forgotten Romanian Children - Copiii niciodată uitați ai României, a fost infiinţată pe 24 Ianuarie 2015 de către Ileana Cunniffe Baiescu, o româncă din judeţul Buzău, stabilită în Irlanda din 1996. Această pagină a fost creată cu speranţa de a-şi îndeplini un vis important: găsirea fratelui Marin Constantin Victor dat în adopţie internaţională. După mai mulţi ani de căutări și fără nici un rezultat, Ileana a avut ideea să transfere căutările pe reţelele de socializare. Așa spera să-și găsească fratele prin conectarea cu cât mai mulți tineri adoptati din România în diferite ţări ale lumi

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

astăzi, 19:12
151

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...

O tânără rănită după ce a căzut de pe bicicletă, ajutată de pompierii militari să ajungă la ambulanță! (Foto)

astăzi, 18:12
84

La caz s-a deplasat, inițial, un echipaj aparținând Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani. Cadrele medicale au constatat faptul că nu o pot transporta la ambulanță și au solicitat...

Un transformator suprasolicitat a provocat un incendiu la Flămânzi; clădirile din jur, la un pas de dezastru! (Foto, video)

astăzi, 18:03
95

La caz s-au deplasat pompierii de la Punctul de Lucru Flămânzi, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, dar și reprezentanți ai furnizorului de energie electrică. Aceștia au cons...