O tanara de 19 ani, din municipiul Botosani, a furat produse cosmetice din Carrefour!

O tanara de 19 ani, din municipiul Botosani, a furat produse cosmetice din Carrefour!
Luni, în jurul orei 1000, un echipaj de jandarmi care acţiona pe raza municipiului Botoşani, a fost sesizat de către personalul de serviciu de la Supermarketul Carrefour cu privire la o persoană de sex feminin care a sustras mai multe bunuri din magazin.

Deplasându-se la faţa locului, jandarmii au constatat că cele sesizate se confirmă, ocazie cu care au identificat o tânără din municipiul Botoşani, în vârstă de 19 ani, fără antecedente penale.

Din verificările efectuate la faţa locului, s-a stabilit faptul că tânăra a sustras din interiorul supermarketului mai multe produse cosmetice, în valoare de 156 lei.

Bunurile respective au fost restituite reprezentanţilor supermarketului. Jandarmii i-au întocmit actele constatatoare, fiind susceptibilă de săvârşirea infracţiunii de furt calificat, dosarul fiind înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani, pentru competentă soluţionare.

Fapta survine la doar trei zile de când jandarmii i-au întocmit actele constatatoare unui tânăr de 19 ani, care a sustras din acelaşi supermarket 2 perechi de căşti audio, în valoare de 109 lei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Focul pus cu intenție a distrus tone de furaje, pompierii au reușit să salveze casa și animalele!

astăzi, 10:52
74

Pompierii botoșăneni au fost la datorie 24 de ore din 24 pentru intervenția imediată la solicitările cetățenilor și gestionarea optimă a situațiilor de urgență, produse la nivel local....

Cuvintele inspiraționale ale unui profesor din Botoșani către elevul său olimpic: ”În clipele când îți scriu aceste rânduri…” (Foto)

astăzi, 09:35
347

Or Botoșanii dispun de o bogăție uriașă. Începând cu cele mai importante colegii și terminând cu ultimul cătun al județului, găsim profesori dedicați, dispuși să ofere ma...

”LOC DE DAT CU ... EPIGRAMA” - 300

astăzi, 08:41
61

Georgică Manole, în recentul volum, publicat la Editura Stef, Iași, ”Cu, de, la, în, pe, prin, sub, către, contra... cărților epigramiștilor”, zici - undeva - că ”...