O studentă la Medicină s-a stins după trei săptămâni de comă. În sesiune suferise un anevrism. ”A fost un copil excepțional!”

Sute de mesaje de condoleanțe, din partea profesorilor și studenților din Iași, dar și din partea tuturor celor care, timp de trei săpămâni, s-au rugat pentru Miruna.

O studentă la Medicină s-a stins după trei săptămâni de comă. În sesiune suferise un anevrism. ”A fost un copil excepțional!”

A visat să devină medic, însă visul s-a spulberat în ziua în care Miruna Ioana a suferit un anevrism. Din acea zi nu și-a mai revenit. A devenit pacientă în secția spitalului în care efectuase prima gardă. Sute de oameni s-au rugat pentru Miruna, în orașul natal, Focșani, întreaga comunitate participând la un lanț uman de rugăciune.

Ar fi urmat tradiția familiei!

Miruna Ioana Pîslaru, studentă la Facultatea de Medicină din cadrul UMF „Grigore T. Popa” din Iași, era fiica unor cunoscuți medici focșăneni.

Tânăra s-a stins din viață la doar 19 ani, lăsându-i îndurerați pe cei care au sperat pănă în ultima clipă într-o minune. Un copil excepțional, pentru care întreaga comunitate s-a strâns luna trecută într-un lanț uman de rugăciune în Piața Unirii din Focșani, informează presa locală.

„Am început studiile la Universitatea de Medicină și Farmacie Grigore T. Popa Iași”, postase Miruna, fericită, pe pagina de Facebook, vara trecută.”Avea foarte multe lucruri bune de făcut în această lume”

După aflarea tristei vești a decesului studentei Miruna-Ioana Pîslaru, Cristi Valentin Misăilă, primarul Municipiului Focșani, a transmis un mesaj de condoleanțe:

”Sunt alături de familia tinerei Miruna-Ioana Pîslaru, care ne-a părăsit mult prea devreme! Studentă a Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași, Miruna-Ioana Pîslaru avea foarte multe lucruri bune de făcut în această lume, pe care a lăsat-o în urmă atât de brusc și dureros, pentru toți cei care au cunoscut-o și au iubit-o. A fost un copil excepțional, dovadă și faptul că, luna trecută, întreaga comunitate s-a strâns într-un lanț uman de rugăciune în Piața Unirii din Focșani. Dumnezeu să o odihnească în pace! Sincere condoleanțe familiei greu încercate!”.

Miruna a suferit un atac vascular cerebral în sesiune și a fost internată în comă la un spital din Iași în urmă cu circa trei săptămâni.

Dumnezeu să o odihnească în pace!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Anunț important de la Apele Române: Ce se întâmplă acum la Barajul de la Stânca-Costești!

astăzi, 08:11
89

Vineri, Administraţia Naţională Apele Române (ANAR) a anunţat că România a cerut Republicii Moldova să aprobe majorarea debitului de apă eliberată din Barajul Stânca-Costeşt...

Botoșăneni condamnați la 10 și 12 ani închisoare pentru uciderea unui bărbat. Motivul pentru care instanța a micșorat daunele morale!

astăzi, 07:38
113

Curtea de Apel Suceava a redus cuantumul pedepsei aplicate inculpatului Ioan Ș. la 10 ani de închisoare (în loc de 12 ani de închisoare), pentru săvârșirea infracțiunii de ...

Andrei Patache și-a certat jucătorii, după Poli Iași - FC Botoșani: ”I-am respectat prea mult!”

astăzi, 07:15
114

La această partidă, oaspeții nu l-au putut avea pe bancă pe antrenorul Bogdan Andone (49 de ani), care a fost suspendat de Comisia de Disciplină a FRF (Federația Română de Fotbal) pentru ...