O studentă la Medicină s-a stins după trei săptămâni de comă. În sesiune suferise un anevrism. ”A fost un copil excepțional!”

Sute de mesaje de condoleanțe, din partea profesorilor și studenților din Iași, dar și din partea tuturor celor care, timp de trei săpămâni, s-au rugat pentru Miruna.

O studentă la Medicină s-a stins după trei săptămâni de comă. În sesiune suferise un anevrism. ”A fost un copil excepțional!”

A visat să devină medic, însă visul s-a spulberat în ziua în care Miruna Ioana a suferit un anevrism. Din acea zi nu și-a mai revenit. A devenit pacientă în secția spitalului în care efectuase prima gardă. Sute de oameni s-au rugat pentru Miruna, în orașul natal, Focșani, întreaga comunitate participând la un lanț uman de rugăciune.

Ar fi urmat tradiția familiei!

Miruna Ioana Pîslaru, studentă la Facultatea de Medicină din cadrul UMF „Grigore T. Popa” din Iași, era fiica unor cunoscuți medici focșăneni.

Tânăra s-a stins din viață la doar 19 ani, lăsându-i îndurerați pe cei care au sperat pănă în ultima clipă într-o minune. Un copil excepțional, pentru care întreaga comunitate s-a strâns luna trecută într-un lanț uman de rugăciune în Piața Unirii din Focșani, informează presa locală.

„Am început studiile la Universitatea de Medicină și Farmacie Grigore T. Popa Iași”, postase Miruna, fericită, pe pagina de Facebook, vara trecută.



”Avea foarte multe lucruri bune de făcut în această lume”

După aflarea tristei vești a decesului studentei Miruna-Ioana Pîslaru, Cristi Valentin Misăilă, primarul Municipiului Focșani, a transmis un mesaj de condoleanțe:

”Sunt alături de familia tinerei Miruna-Ioana Pîslaru, care ne-a părăsit mult prea devreme! Studentă a Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași, Miruna-Ioana Pîslaru avea foarte multe lucruri bune de făcut în această lume, pe care a lăsat-o în urmă atât de brusc și dureros, pentru toți cei care au cunoscut-o și au iubit-o. A fost un copil excepțional, dovadă și faptul că, luna trecută, întreaga comunitate s-a strâns într-un lanț uman de rugăciune în Piața Unirii din Focșani. Dumnezeu să o odihnească în pace! Sincere condoleanțe familiei greu încercate!”.

Miruna a suferit un atac vascular cerebral în sesiune și a fost internată în comă la un spital din Iași în urmă cu circa trei săptămâni.

Dumnezeu să o odihnească în pace!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Câte clase trebuie să ai ca să poți conduce o mașină, ce spune legea!

Vineri, 26 Iulie 2024
750

Prin urmare, toți cursanții trebuie să citească și să rețină prevederile din legea circulației. Iar la finalul pregătirii, susțin un examen teoretic, în cadrul căruia răspund la &ic...

Șoferi din Suceava, prinși pe drumurile din Botoșani cu lemne transportate ilegal!

Vineri, 26 Iulie 2024
70

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că acesta nu deține documente legale pentru cantitatea de 1,5 metri cubi material lemnos transportată, motiv pentru care a fost sancțion...

Invitatul de la Știri cu Gelu Graur: ”Cea mai frumoasă perioadă din an este atunci când sunt pe două roți, împreună cu soția mea!”

Vineri, 26 Iulie 2024
295

Pasiune, adrenalină, călătorii rapide, dar și riscuri în trafic, deseori teribilism și, din păcate, uneori tragedii. În Botoșani, în fiecare lună, zeci de persoane obțin per...