O studentă la Medicină s-a stins după trei săptămâni de comă. În sesiune suferise un anevrism. ”A fost un copil excepțional!”

Sute de mesaje de condoleanțe, din partea profesorilor și studenților din Iași, dar și din partea tuturor celor care, timp de trei săpămâni, s-au rugat pentru Miruna.

O studentă la Medicină s-a stins după trei săptămâni de comă. În sesiune suferise un anevrism. ”A fost un copil excepțional!”

A visat să devină medic, însă visul s-a spulberat în ziua în care Miruna Ioana a suferit un anevrism. Din acea zi nu și-a mai revenit. A devenit pacientă în secția spitalului în care efectuase prima gardă. Sute de oameni s-au rugat pentru Miruna, în orașul natal, Focșani, întreaga comunitate participând la un lanț uman de rugăciune.

Ar fi urmat tradiția familiei!

Miruna Ioana Pîslaru, studentă la Facultatea de Medicină din cadrul UMF „Grigore T. Popa” din Iași, era fiica unor cunoscuți medici focșăneni.

Tânăra s-a stins din viață la doar 19 ani, lăsându-i îndurerați pe cei care au sperat pănă în ultima clipă într-o minune. Un copil excepțional, pentru care întreaga comunitate s-a strâns luna trecută într-un lanț uman de rugăciune în Piața Unirii din Focșani, informează presa locală.

„Am început studiile la Universitatea de Medicină și Farmacie Grigore T. Popa Iași”, postase Miruna, fericită, pe pagina de Facebook, vara trecută.



”Avea foarte multe lucruri bune de făcut în această lume”

După aflarea tristei vești a decesului studentei Miruna-Ioana Pîslaru, Cristi Valentin Misăilă, primarul Municipiului Focșani, a transmis un mesaj de condoleanțe:

”Sunt alături de familia tinerei Miruna-Ioana Pîslaru, care ne-a părăsit mult prea devreme! Studentă a Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași, Miruna-Ioana Pîslaru avea foarte multe lucruri bune de făcut în această lume, pe care a lăsat-o în urmă atât de brusc și dureros, pentru toți cei care au cunoscut-o și au iubit-o. A fost un copil excepțional, dovadă și faptul că, luna trecută, întreaga comunitate s-a strâns într-un lanț uman de rugăciune în Piața Unirii din Focșani. Dumnezeu să o odihnească în pace! Sincere condoleanțe familiei greu încercate!”.

Miruna a suferit un atac vascular cerebral în sesiune și a fost internată în comă la un spital din Iași în urmă cu circa trei săptămâni.

Dumnezeu să o odihnească în pace!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
353

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
375

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
230

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...