O româncă spulberată pe o trecere de pietoni în Italia, lăsată să zacă pe stradă

O româncă spulberată pe o trecere de pietoni în Italia, lăsată să zacă pe stradă
O romanca de 21 de ani a fost spulberata pe o trecere de pietoni din Cortina d’Ampezzo, in nordul Italiei. Şoferul care a lovit-o a fugit de la locul accidentului si a lasat-o pur si simplu sa zaca pe caldaram.

Loredana Gabriela Tiron, din Galati, era de trei ani in Italia si lucra ca barmanita intr-un local cunoscut din Cortina. Accidentul s-a produs pe o strada din oras, in timp ce mergea catre locul de munca.

Potrivit jurnalul.ro, șoferul care a lovit-o a fugit de la locul accidentului si a lasat-o pur si simplu sa zaca pe caldaram. Pana la momentul in care a sosit ambulanta, martorii spun ca au trecut cateva zeci de minute, poate chiar o ora.

Tanara a ajuns in coma la spital. Dupa doua zile, medicii au constatat ca nu mai are activitate cerebrala si au anuntat ca este in moarte clinica.

Familia sa a fost de acord cu deconectarea de la aparate si donarea organelor.

Soferul care a fugit de la locul accidentului, un instructor de schi din zona, a fost gasit de politisti la doar o zi dupa producerea accidentului, i s-a intocmit dosar penal si este cercetat in stare de arest.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Femeie transportată la spital în urma unui accident produs pe o stradă din Botoșani! (foto)

astăzi, 15:15
98

O persoană a fost rănită în urma unui accident rutier produs pe strada Petru Rareș din municipiul Botoșani, luni după-amiază. În eveniment au fost implicate două autoturisme.La...

Opt polițiști de penitenciare au depus jurământul de credință la Botoșani! (foto)

astăzi, 15:02
59

Bine pregătiți, motivați, dedicați profesiei și statutului, încă 8 colegi au pășit alături de echipa Penitenciarului din Botoșani ca polițiști de penitenciare definitivi, încep...

Tragedia de duminică: Botoșăneanul care a murit trebuia să fie cavaler de onoare la nunta prietenilor săi, morți și ei în accident!

astăzi, 14:41
915

Ionela B. și George V. se aflau pe una dintre cele două motociclete, iar cavalerul lor de onoare, Irinel S., pe o alta. Ionela și George erau originari din Galați, iar Irinel dintr-un sat din jude...