O romanca de 11 ani care a nascut in Grecia a socat medicii

O romanca de 11 ani care a nascut in Grecia i-a socat pe medicii eleni. Fata a dat nastere la Spitalul Universitar Heraklion, pe insula Creta, duminica. Doctorii eleni spun ca este pentru prima data cand vad o fata sub 14 ani care naste.

Presa locala a transmis ca fata, de origine romana, nu stia ca e insarcinata. Ea a mers la spital impreuna cu mama sa pentru o verificare de rutina. Doctorii au descoprit cu surprindere ca aceasta este insarcinata in sapte luni, scrie Greek Reporter, conform ziare.com.

Doctorii au fost nevoiti sa ii faca cezariana fetei. Dupa nastere, atat tanara mama, cat si fetita ei se afla in stare buna.

Doctorul Constantinos Relakis, care a efectuat cezariana, a declarat ca este pentru prima data cand ajuta o persoana atat de tanara sa nasca, in 30 de ani de cariera si in conditiile in care sarcinile la varste foarte mici nu sunt rare in Grecia.

Relakis a mai precizat ca cezariana este esentiala in cazul tinerelor insarcinate cu varsta sub 15 ani, intrucat corpul lor nu este dezvoltat suficient pentru a face fata nasterii naturale.

Politia elena si serviciile sociale au fost anuntate cu privire la aceasta situatie. Tanara mama este in stare de soc si nu vorbeste cu nimeni, asa ca primeste consiliere de specialitate.
 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Acuzație de tentativă de omor: Un bărbat violent din Botoșani va da socoteală în fața legii!

astăzi, 19:51

Conform cercetărilor polițiștilor, în ziua anterioară, în timp ce se afla într-un imobil de locuințe din municipiul Botoșani, pe fondul unui conflict, acesta ar fi lovit victim...

Evenimentele culturale și religioase de la Botoșani, desfășurate sub supravegherea jandarmilor!

astăzi, 19:15

Vineri, 19 jandarmi botoșăneni vor acorda sprijin Grupării de Jandarmi Mobile Bacău în cadrul misiunii de asigurare a ordinii și liniștii publice la meciul de fotbal dintre echipele F.C. B...

S-a urcat băut la volan: Polițiștii l-au oprit pe o stradă din Botoșani!

astăzi, 18:34

Întrucât emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, valoarea rezultată fiind de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, acesta a refuzat recolatrea de p...