O reclamatie a unui presupus viol ar putea salva trei copii!

O reclamatie a unui presupus viol ar putea salva trei copii!
Soarta a trei copii din Ibanesti, judetul Botosani, lasati in grija bunicilor de parintii plecati la munca in strainatate, a iesit la iveala dupa ce bunica minorilor, in stare de ebrietate, a reclamat la Politie ca nepoata de 13 ani a fost violata de un vecin!

In seara zilei de 18 ianuarie, ora 21.22, printr-un apel de urgenta, P. Reveca, de 52 de ani, din localitatea Ibanesti, judetul Botosani, a sesizat prin 112 ca nepoata sa, in varsta de 13 ani, a fost violata de consateanul H. Adrian.

Din primele cercetari efectuate, s-a stabilit ca minora in cauza si cei doi frati ai ei, cu varste de 10 si, respectiv, 12 ani, locuiesc la bunici, parintii fiind plecati la munca in Italia.

In ziua de 18 ianuarie, bunicii minorilor au consumat excesiv bauturi alcoolice si, intrucat se manifestau violent fata de minori, acestia s-au deplasat la locuinta vecinului H. Adrian, in varsta de 25 de ani, se arata in comunicatul Inspectoratului Politiei Judetene Botosani.

Indignata ca nepotii sai au plecat la locuinta vecinului fara consimtamantul sau, bunica, aflata in stare avansata de ebrietate, a apelat 112, afirmand ca nepoata sa ar fi fost violata de tanar. In urma cercetarilor efectuate s-a stabilit ca cele sesizate nu se confirma, in cauza nefiind suspiciuni de comitere a vreunei fapte de natura penala.

Pentru alarmarea fara motiv a organelor de politie, reclamanta a fost sanctionata contraventional cu amenda in valoare de 500 lei.

Avandu-se in vedere aspectele constatate privind situatia minorilor, a fost sesizata Autoritatea Tutelara si Comisia Consultativa din cadrul Primariei comunei Ibanesti.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Furnizarea apei se va relua în Dorohoi astăzi, începând cu ora 10:00

astăzi, 08:37
61

Reprezentanții societății de apă Nova Apaserv fac precizarea că, din cauza complexității lucrării de remediere a avariei din zona Cervicești Deal de pe conducta de transport a apei tratate DN...

Calendar Ortodox: Sf. Cuv. Maria Egipteanca; Sf. Mc. Gherontie; Sf. Cuv. Varsanufie de la Optina (Pomenirea morților)

astăzi, 08:33
41

Cuvioasa Maria s-a născut în Egipt şi încă de la 12 ani a plecat din casa părinţilor ei şi s-a dus în Alexandria. Fiind tânără şi frumoasă, a căzut într-o at&a...

Vacanța de Paște începe într-o săptămână. Elevii și profesorii au 12 zile libere, până pe 19 aprilie când revin la cursuri în ultimul modul de învățare

Vineri, 31 Martie 2023
255

Mai sunt 7 zile până la vacanța de Paști din anul școlar 2022-2023. Elevii și profesorii încep vacanța de vineri, 7 aprilie, o parte sărbătoresc Paștele catolic pe 9 aprilie, iar ...