O primărie din județul Botoșani a scos la concurs un post plătit cu peste 7.000 de lei, LISTA locurilor de muncă!

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) din Botoșani a publicat lista completă cu locurile de muncă vacante în județul Botoșani.

Potrivit datelor rezultate din declarațiile agenților economici privind locurile de muncă vacante, la data de 05.08.2024, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Botoșani sunt înregistrate 584 locuri de muncă vacante.

În funcție de nivelul de studii sunt disponibile 19 posturi pentru persoanele cu studii superioare și 565 pentru cele cu studii medii. Pentru persoanele calificate sunt vacante 434 de locuri de muncă, în timp ce pentru cei necalificați sunt doar 150.

Post scos la concurs de o primărie din județ

Primăria comunei Lunca a scos la concurs un post de consilier superior. Candidatul interesat de acest post trebuie să aibă studii superioare în asistență socială, oferindu-se un salariu de 7.023 de lei.

De asemenea, o condiție ar fi ca persoana interesată să ocupe acest post să aibă cel puțin șapte ani de vechime în domeniu.

Oferta este valabilă până pe 19 august 2024.

LISTA completă cu locurile de muncă vacante în Botoșani poate fi accesată AICI.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Inspectoratul Teritorial de Muncă Botoșani: Negocierea colectivă este obligatorie!

Thursday, 19 September 2024

În cazul în care intr-o unitate nu există contract colectiv de muncă, angajatorul sau orice altă persoană îndreptățită  să participe la negocierea colectivă, conform pr...

AJPIS Botoșani: Bani în Trezorerie pentru plata indemnizațiilor și a alocațiilor!

Thursday, 19 September 2024

Suma totală platită este de 6.300.570  de lei. Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc: - Alocația lunară de plasament - Alocația lunară de plasament pentru copilul cu hand...

Alexandra Huțu, PSD: „Rezultatele premierului Ciolacu, recunoscute la nivel european prin funcțiile obținute de România în Comisia și Parlamentul UE”

Thursday, 19 September 2024

„Domeniul pe care îl va administra este unul dintre cele mai importante la nivel european - Competențe și Educație, Locuri de muncă și drepturi sociale, demografie - cu un buget de 23...