O prezentatoare TV a fost implicata intr-un teribil accident cu ATV-ul! Prietena ei cea mai buna a murit, iar ea e in stare grava

Tragedie in Azuga! O tanara a murit, iar alta este internata in stare grava dupa ce au cazut cu ATV-ul in rau! Prezentatoarea tv se afla cu o prietena in statiunea prahoveana, iar in loc sa se distreze alaturi de colegi, a ajuns la spital.

Andreea Denes si prietena ei, ambele in varsta de 28 de ani, au decis in weekend sa iasa la o plimbare cu vehiculul in Masivul Bucegi.

La un moment dat lucrurile au luat o intorsatura tragica, una dintre tinere a ajuns la spital in stare grava, iar cealalta a murit pe loc. Din nefericire, prietena realizatoarei emisiunii "Laboratorul emotiilor", de la TvH, a murit pe loc.

Andreea, o tanara extrem de talentata si frumoasa, a fost resuscitate de medici la fata locului, apoi ea a fost transportata de urgenta la Spitalul Orasenesc din Sinaia. Surse medicale au declarat ca starea femeii este grava, ea fiind prinsa sub sub ATV-ul rasturnat, informeaza Mediafax.ro.

Potrivit unui prieten apropiat starea tinerei este acum stabila, iar in cursul zilei de luni ea ar putea fi mutata in Capitala. Conform politistilor, acest caz nu este clasat drept un accident de circulatie, intrucat femeile nu se aflau pe un tronson din categoria drumurilor publice. Politia a deschis dosar penal pentru ucidere din culpa, informeaza MEDIAFAX.ro. De altfel, vehiculul implicat in accident era inchiriat.

Cine este Andreea Denes

Tanara prezentatoare este de profesie psiholog, ea avand multiple specializari in domeniul clinic, psihoterapeutic si organizational. Andreea a absolvit Facultatea de psihologie si Stiintele Educatiei a Universitatii din Bucuresti, Sectia Psihologie.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Starețul unei mănăstiri din Botoșani și-a aniversat ziua de naștere în mijlocul oamenilor nevoiași! (Foto)

astăzi, 08:03

Arhimandritul Calinic Chirvase, starețul Mănăstirii Coșula, și-a petrecut ziua de naștere în mijlocul nevoiașilor de la Casa Nicolae. ”La acest moment aniversar, ne aducem aminte...

4 octombrie pe Știri Botoșani. Revoltă la Vorona, proces cu ușile închise la Tribunal, o botoșăneancă impresionează la Vocea României!

astăzi, 07:45

4 octombrie 2008 Voronenii au blocat trecerea masinilor de mare tonaj Voronenii au iesit astazi in strada, dupa cum au promis! Locuitorii Voronei au blocat trecerea masinilor de trafic greu, sc...

Poliţistul vrea să-i pună fiola unui şofer!

astăzi, 07:25

Poliţistul vrea să-i pună fiola unui şofer. – Nu pot să suflu, am astm. – Atunci hai să-ţi luăm sânge. – Nu pot, sunt hemofilic. – Atunci hai să umbl...