O porțiune din asfaltul de pe Blvd. George Enescu s-a surpat! FOTO

O porțiune din asfaltul de pe Blvd. George Enescu s-a surpat! FOTO
  O porțiune din asfaltul de pe Bulevardul George Enescu s-a surpat, duminică după-amiază, formându-se o groapă adâncă de circa 2 metri și lată de 1,5 metri.

Cetățenii care locuiesc în zonă au alertat autoritățile, mai multe mașini care circulau pe acolo fiind în pericol de a intra cu roțile în groapă întrucât și asfaltul din jurul  acesteia este la un pas de a se surpa.

 Sub asfaltul care s-a surpat se pare că este o conductă din rețeaua de alimentare cu apă care s-a spart și care cu timpul a măcinat carosabilul.

Zona fost semnalizată de polițiștii locali, pentru că reprezintă un real pericol atât pentru autoturisme cât și pentru trecători, urmând să se ia măsuri pentru acoperirea gropii.  

 "I-am sesizat pe cei de la Nova Apaserv care au venit la fața locului și au constatat despre ce este vorba. Am semnalizat corespunzător zona pentru că este risc de accidente, iar cei de la Nova Apaserv vor interveni pentru a remedia problema", a declarat viceprimarul Cosmin Andrei.

În ultimele luni au mai apărut astfel de probleme pe străzile din municipiul Botoșani, în Zona Industrială și în apropierea Capătului I. 








 

 



 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Floriile şi Săptămâna Sfintelor Pătimiri ale Domnului

astăzi, 08:31
10

Astăzi se încheie perioada Postului Mare propriu-zis, însă postirea noastră nu se termină, ci creşte în asprime şi intensitate în Săptămâna Sfintelor Pătimiri. P...

Botoșaniul a devenit centrul sportului școlar. ”Nu sunt doar competiții, sunt o celebrare a sportului!” (Foto)

astăzi, 08:23
37

Este vorba despre Olimpiada Națională a Sportului Școlar - Finala Campionatului Național de Cros Individual - fete - băieți, gimnaziu – liceu și de Finala Campionatului Național Școlar ...

LOC DE DAT CU… EPIGRAMA (299)

astăzi, 08:10
11

Georgică MANOLE: “CU, DE, LA, ÎN, PE, PRIN, SUB, CĂTRE,CONTRA... CĂRȚILOR EPIGRAMIȘTILOR” (Volumul I, Editura Stef, Iași, 2024)Îndelung așteptată, cartea lui Ge...