O parte din incasarile din discoteca din Flamanzi, unde a avut loc un scandal, au disparut!

O parte din incasarile din discoteca din Flamanzi, unde a avut loc un scandal, au disparut!
In urma scandalului ce a avut loc in noaptea de sambata spre duminica intr-o discoteca din Flamanzi, administratorul a observat, dupa plecarea agresorilor, ca lipseste si suma de 8.300 de lei, provenita in incasari.

Va reamintim ca, in data de 19 august, în jurul orei 03.00, într-un club din oraşul Flamînzi a avut loc o altercaţie între Alin O. de 24 ani, din oraşul Flamînzi, Paul B., de 36 ani,din Satu Mare, şi Petru Cornel G., de 23 ani, din orasul Flămânzi.

In aplanarea conflictului a intervenit administratorul discotectii, Sorin T., de 45 de ani, din comuna Frumuşica, împreună cu personalul de pază.

S-a reusit pentru moment scoaterea scandalagiilor din club, dar după aproximativ 20 minute cei doi agresori au revenit si au pătruns cu forta în club prin agresarea personalului de pază.

In momentul în care acestia au încercat să-l agreseze, Sorin T . a executat două focuri de avertisment, însă văzând că tinerii nu încetează actiunea violentă, a executat un foc de armă în zona picioarelor lui Alin O. , rănindu-l la piciorul stâng.

Cei doi nu au fost intimidati de executarea focurilor de armă si au continuat scandalul, Sorin T. fiind agresat în continuare de către Mihai Gica M., de 31 ani, din comuna Frumusica, Gheorghe A., de 23 ani, din orasul Flămânzi, Alin O. şi Paul B.

După ce agresorii au părăsit incinta clubului, administratorul clubluiu a sesizat lipsa pistolului cu bile de cauciuc, detinut legal precum si a sumei de 8.300 lei provenita din încasări.

Din cercetările efectuate a rezultat că arma a fost găsită imediat după incident de către gestionarul localului si predată organelor de politie în vederea continuării cercetărilor.

In cauză se efectuează cercetări fată de cei patru agresori sub aspectul săvârsirii infractiunilor de lovire sau alte violente si furt calificat.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

astăzi, 22:34
136

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

astăzi, 21:23
355

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

astăzi, 19:12
504

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...