Cinci persoane ranite intr-un accident, langa Liceul Textil! FOTO

Cinci persoane ranite intr-un accident, langa Liceul Textil! FOTO
Cinci persoane care circulau cu un maxi-taxi apartinand societatii Microbuzul au ajuns, luni, la spital, dupa ce masina a intrat intr-o autotutilitara care incerca sa iasa dintr-o parcare.







Microbuzul care transporta persoane, condus de Iulian Cozariuc, de 39 de ani, se deplasa dinspre Gara catre Zona Industriala, iar in apropierea Grupului Scolar “Alexandru cel Bun" , soferul unei autoutilitare de transport marfa, Gheorghe Oniciuc, a vrut sa iasa din parcare cu spatele.

Soferul microbuzului nu a mai putut evita impactul si a intrat in autoutilitara, fiind avariata si o Dacie parcata langa aceasta.

In urma impactului, trei persoane din maxi-taxi au fost transportate la spital cu Ambulantele, ulterior alte doua persoane prezentandu-se la Unitatea de Primiri Urgente. Acestea au suferit multiple traumatisme si contuzii.

In maxi-taxi erau 12 persoane, toate asezate  pe scaune, insa in momentul impactului unele dintre ele fie s-au lovit cu capul de scaune, fie s-au dezechilibrat si au cazut pe coridor.

“A intrat in spatele meu pur si simplu, cu viteza. Sa spuna calatorii care erau in maxi-taxi ca avea o viteza infernala, ca m-a zburat si m-a aruncat in alta masina. Soferul numara banii in timpul mersului", a spus soferul autoutilitarei de transport marfa.

De partea cealalta, soferul de pe maxi-taxi sustine ca nu avea viteza.

“Eu oprisem in statie mai la vale si ce viteza puteam sa am dupa cativa metri? Se vede frana, am incercat sa evit masina", a spus acesta.

Din primele cercetari efectuate de politisti, vinovat de producerea accidentului este soferul care a vrut sa iasa din parcare si care nu s-a asigurat.

“Din primele cercetari am constatat ca soferul autoutilitarei nu s-a asigurat la manevra de mers inapoi si a impactat un microbuz de calatori,. Conducatorii auto au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Urmeaza sa stabilim vinovatia fiecarui sofer", a declarat ag. sef Dumitru Ivancov, de la Politia Rutiera.

“Starea victimelor este relativ buna, echlibrate hemodinamic. Prezinta multiple tipuri de traumatisme si contuzii, incepand de la traumatism cranio-cerebral si de coloana cervicala, pana la traumatisme de membre superioare si membre inferioare", a declarat medicul Petre Radauceanu, seful UPU-SMURD






 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Performanțe remarcabile pentru Colegiul Economic „Octav Onicescu” Botoșani la Olimpiada Națională Aria Curriculară Tehnologii (Foto)

astăzi, 14:15
19

În perioada 26-30 aprilie 2024, Slobozia a fost în centrul atenției printr-o competiție de excepție în cadrul Ariei Curriculare Tehnologii, găzduind Olimpiada Națională. Acest ...

ISU Botoșani, îndemn la respectarea regulilor de prevenire a incendiilor cu ocazia pregătirilor de Paște!

astăzi, 13:17
17

Respectarea unor reguli simple poate preveni producerea unui incendiu cauzat de lăsarea nesupravegheată a aparatelor de gătit. De aceea, ISU Botoșani recomandă:- Nu lăsaţi mâncarea pe...

Expoziție-concurs dedicată Sărbătorilor Pascale la Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” Botoșani (Foto)

astăzi, 12:16
36

Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” (Filiala Primăverii) Botoșani invită iubitorii de frumos să admire expoziția - concurs  „Lumină din lumină".Organizată d...