O oră, timpul de staționare în parcarea subterană - "După parcurgerea timpului necesar intervine Poliţia Locală cu amenzi"

O oră, timpul de staționare în parcarea subterană - "După parcurgerea timpului necesar intervine Poliţia Locală cu amenzi"
Muncipalitatea a pregătit un regulament de organizare şi funcţionare a parcării subterane din zona Pieţei Mari, ce va fi supus dezbaterii publice, urmând ca ulterior să fie aprobat şi de consilierii locali.

Potrivit viceprimarului Viorel Iliuţă, în cursul zilei de vineri se va face predarea-primirea între constructor şi Primărie, iar parcarea va deveni funcţională în totalitate după aprobarea regulamentului de organizare şi funcţionare.

Potrivit proiectului de regulament, parcarea ar urma să fie deschisă în cursul zilei, între orele 06.00 şi 22.00, iar în cursul nopţii locurile de parcare vor putea fi utilizate de către riverani.

În ceea ce priveşte timpul de staţionare pe timpul zilei, acesta va fi de o oră, iar cei care îl depăşesc vor fi amendaţi de Poliţia Locală.

"S-a discutat despre un regulament de organizare şi funcţionare care va fi publicat spre consultare publică. Urmează ca la sfârşitul acestei luni să fie adoptat, după care trecem la exploatarea propriu-zisă. Timpul de staţionare va fi de o oră, va fi un parcomat care va elibera un bon, fără niciun ban, iar după parcurgerea timpului necesar intervine Poliţia Locală cu amenzi", a precizat Viorel Iliuţă.

Parcarea va fi gratuită timp de cinci ani şi va fi administrată de Urban Serv.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

„Blue Guardians”, amplu exercițiu de pregătire tactică organizat de polițiștii botoșăneni!

astăzi, 12:51
14

În perioada 20-24 mai 2024, Inspectoratul de Poliție Județean Botoșani va fi gazda unui amplu exercițiu de antrenament integrat al structurilor de intervenție și acțiuni speciale ale unit...

Lucian Trufin: „Obiectivul meu este ca pacienții din spitalele aflate în cordoonarea Consiliului Județean Botoșani să fie tratați la fel ca în spitalele private”

astăzi, 12:04
18

Candidatul PSD pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Botoșani, Lucian Trufin, a inclus în oferta sa electorală un program dedicat modului în care sunt tratați pacienț...

Gest de omenie făcut de doi polițiști pentru o bătrână din județ! (Foto)

astăzi, 11:35
211

O bătrână de 80 de ani din județul Botoșani a apelat 112 în cursul zilei de sâmbătă, 18 mai 2024, pentru a sesiza că nu mai știe nimic de fiul său și că nu l-a mai văzut ...