O nouă șicanare în trafic, cu un alt șofer nervos! S-a întamplat pe drumul Botoșani - Iași! VIDEO
DE LA CITITORI

O nouă șicanare în trafic, cu un alt șofer nervos! S-a întamplat pe drumul Botoșani - Iași! VIDEO
Dupa inregistrarea video din urma cu cateva zile, atunci cand un sofer a blocat in trafic un alt conducator autor si a tras un pumn in geam, dupa care a aratat semne obscene, pe adresa redatiei am primit un alt videoclip realizat vineri dupa-amiaza, pe drumul european Botosani - Iasi.

Cititorul care ne-a trimis filmarea pe adresa stiri@botosani.ro ne precizeaza ca se intorcea de la Iasi, iar in zona Prajeni a intrat in depasirea unui autoturism Opel Astra, inmatriculat in judetul Iasi, care ar fi mers pe mijlocul drumului. Dupa ce a depasit masina, trecand "milimetric", dupa cum ne povesteste cititorul nostru, au inceput sicanarile in trafic.

"Cand m-am bagat sa-l depasesc, am depasit milimetric, m-a bagat in exteriorul strazii, pe pietris, si l-am claxonat. Aveam vreo 70 km ca sa-l pot depasi. In padurea de la Flamanzi m-a depasit el, iar cand m-a vazut a inceput sa-mi franeze in fata,  sa se bage pe contrasens si nu-mi dadea voie deloc sa trec de el. Am inceput sa claxonez, iar la Copalau a oprit masina si s-a dat jos. A venit spre masina mea, insa cand a ajuns in fata am dat cu spatele ca altfel imi lovea masina. Am sunat la politie, dar politia fara interes", ne-a spus cititorul nostru.

Politistii botosaneni recomanda soferilor sa circule prudent, iar daca sunt martorii unui asemenea episod sa depuna o plangere la sediul Politiei Rutiere, pentru ca cei care cred ca soseaua le apartine sa poata fi trasi la raspundere.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O tânără rănită după ce a căzut de pe bicicletă, ajutată de pompierii militari să ajungă la ambulanță! (Foto)

astăzi, 18:12
7

La caz s-a deplasat, inițial, un echipaj aparținând Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani. Cadrele medicale au constatat faptul că nu o pot transporta la ambulanță și au solicitat...

Un transformator suprasolicitat a provocat un incendiu la Flămânzi; clădirile din jur, la un pas de dezastru! (Foto, video)

astăzi, 18:03
33

La caz s-au deplasat pompierii de la Punctul de Lucru Flămânzi, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, dar și reprezentanți ai furnizorului de energie electrică. Aceștia au cons...

DNSC avertizează: Neatenția și entuziasmul sărbătorilor vă pot lăsa pradă infractorilor cibernetici! Cum vă puteți proteja!

astăzi, 16:29
25

”Este esenţial să rămâneţi la curent cu cele mai recente ameninţări, deoarece sărbătorile vin împreună cu riscuri de fraudă online. Infractorii cibernetici folosesc frecven...