O noua sarbatoare in Romania - ce si cum vom celebra pe 2 iunie

Camera Deputatilor a decis, marti, ca ziua de 2 iunie sa fie sarbatorita ca Ziua nationala a adoptiilor, aproband, in acest sens, cu 292 de voturi "pentru" si 5 abtineri, o propunere legislativa initiata de 12 parlamentari ai PDL, PNL si PSD.

Potrivit acestui proiect, autoritatile publice, institutiile publice, ONG-urile, reprezentantele diplomatice ale Romaniei, precum si alte institutii romanesti din strainatate vor organiza programe si manifestari de promovare a adoptiei, dedicate acestei zile, manifestari coordonate de Oficiul roman pentru adoptii.

Proiectul prevede ca se acorda posibilitatea ca SRR si SRTV sa includa in programele lor emisiuni sau aspecte de la manifestarile dedicate acestei sarbatori.

Toate grupurile parlamentare au sustinut acest proiect de lege. Camera Deputatilor este for decizional in legatura cu acest proiect.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cod Galben de inundații în Botoșani, de duminică dimineață până luni seară!

astăzi, 14:02

Hidrologii au actualizat prognoza și au anunțat că există risc de inundații pe râul Jijia și afluenții acestuia și au emis un cod galben de duminică, de la ora 06:00, până luni, ...

Ziua și amenzile: Cheflii din Centrul Vechi ”deranjați” de polițiștii locali!

astăzi, 13:28

În ciuda controalelor dese, a monitorizărilor permanente prin intermediul camerelor de supraveghere instalate în zonă, abaterile sunt la ordinea zilei. În cursul zilei de joi, 2...

Leon Dănăilă despre ultimele clipe ale soției sale, Alexandrina: ”Nu am încetat să-i duc flori nici când se afla în stare de inconștiență pe patul de spital!” (Foto, Video)

astăzi, 11:43

Puțini știu că medicul Leon Dănăilă a fost un soț împlinit, un bărbat care și-a iubit și încă își iubește soția, chiar și după moarte. Cei doi s-au cunoscut la Com...