O nouă razie a Poliției Locale în Centrul Vechi!

O nouă razie a Poliției Locale în Centrul Vechi!
Polițiștii locali au efectuat o nouă razie, săptămâna aceasta, în Centrul Istoric din municipiul Botoșani, însă cetățenii care locuiesc în această zonă nu par să fie prea speriați de aceste acțiuni ale oamenilor legii.

La fel ca la prima razie, polițiștii locali au găsit grupuri de persoane care făceau gălăgie, iar mâncatul semințelor și aruncatul cojilor pe jos continuă să fie ceva firesc.

Cei care au aruncat coji au fost puși să le măture.

“Poliția Locală a efectuat o acțiune pentru respectarea și menținerea ordinii și liniștii publice în Centrul istoric. Au fost găsite grupuri de cetățeni în număr de 112 persoane care socializau în zonă între orele 17.30-22.00. Au fost atenționate 86 de persoane cu privire la comportamentul acestora și respectarea regulilor de curățenie, iar 18 au fost legitimate", a precizat viceprimarul Cosmin Andrei.

Edilul a declarat că astfel de acțiuni vor fi organizate periodic în Centrul Vechi, iar la Summer Fest, care va debuta în această seară, va fi acordată o deosebită importanță celor care locuiesc în zonă.



 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
337

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
482

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
605

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...