O nouă propunere pentru administrarea parcărilor cu plată din municipiul Botoșani!

Executivul Primăriei BotoÈ™ani va veni în următoarea È™edință de Consiliu Local cu un nou proiect de hotărâre privind administrarea parcărilor cu plată din municipiu È™i gestionarea maÈ™inilor parcate neregulamentar pe domeniul public.

Viceprimarul Cosmin Andrei a precizat că propunerea va fi ca cele două activități să fie separate, iar de administrarea parcărilor să se ocupe Direcția Edilitare din cadrul Primăriei și nu Direcția Servicii Publice, Sport și Agrement.

“Am propus de două ori Consiliului Local o hotărâre pentru administrarea parcărilor cu plată, pentru gestionarea maÈ™inilor parcate necorespunzător. Aceste două hotărâri au fost respinse. Vom mai face o propunere în proxima È™edință de Consiliu Local unde vom propune o hotărâre prin care să administrăm parcările cu plată să folosim È™i bunurile preluate de la HSR. Èšinând cont de refuzul consilierilor locali, vom încerca să împărÈ›im activitatea astfel încât să avem serviciu care să se ocupe strict de parcările cu plată È™i un serviciu separat pentru ridicări. Poate acesta a fost motivul pentru care nu au votat consilierii, deÈ™i nu au motivat votul împotrivă", a declarat viceprimarul Cosmin Andrei.

Edilul a menționat că la expirarea contractului cu HSR municipalitatea a fost obligată că cumpere bunurile societății.

“A fost o clauză prin care am fost obligaÈ›i să achiziÈ›ionăm bunurile de retur la finalizarea contractului. Am respectat contractul care a fost semnat de domnul Flutur. De ce a fost semnat în această formă?, a afirmat viceprimarul.

După ce se va adopta o hotărâre de Consiliu Local privind parcările È™i maÈ™inile parcate neregulamentar, primele autoturisme ridicate vor fi cele abandonate pe domeniul public.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ministerul Sănătății a început distribuirea iodurii de potasiu în farmacii!

astăzi, 17:54

Sâmbătă, 11.09.2024, „în stocul DirecÅ£iilor de sănătate publică ÅŸi a farmaciilor comunitare înscrise în program se mai aflau 27.936.239 comprimate iodură de potas...

CFR Călători suplimentează trenurile cu ocazia sărbătorii Sfintei Parascheva: Cât costă o călătorie de la Botoșani!

astăzi, 15:35

Au fost adăugate vagoane suplimentare încă de joi, iar pentru vârful de trafic estimat între 11 È™i 16 octombrie compania pune la dispoziÈ›ia călătorilor întreaga capacitat...

Activități de informare preventivă desfășurate de ISU Botoșani în mai multe localități din județ! (foto)

astăzi, 14:19

Vizate au fost locurile aglomerate din municipiile Botoșani și Dorohoi, unde reprezentanții ISU au discutat cu cetățenii despre modul de comportare în cazul producerii unor situații de urgenț...