O nouă premieră pentru actorii Teatrului „Mihai Eminescu” de la Botoșani: „Portugalia”

O nouă premieră pentru actorii Teatrului „Mihai Eminescu” de la Botoșani: „Portugalia”

La finalul acestei săptămâni, sâmbătă și duminică, la Casa Tineretului din Bulevardul Mihai Eminescu , nr. 48, actorii teatrului “Mihai Eminescu” vor fi protagoniștii premierei spectacolului „Portugalia”.

“Portugalia – este o comedie – poate amară uneori, veselă alteori, este o poveste în  care un om îşi descoperă sau redescoperă sensul, rostul vieţii pe parcursul unei întâlniri cu oameni foarte simpli, dintr-un loc de la capătul lumii!  Spectacolul este o pledoarie în favoarea curajului de a schimba cursul vieţii – atunci când aceasta se impune, o pleadorie în favoarea bucuriilor simple, care pot da consistenţă vieţii ce a devenit searbădă la un moment dat”, au explicat actorii de la Botoșani.

Premiera piesei de Zoltan Egressy va avea loc de la ora 18, regia fiind asigurată de Vladimir Anton, scenografia Gelu Rîșca, asistentul de regie fiind Răzvan Amitroaei, în timp ce coregrafie este asigurată de Victoria  Bucun.

Din distribuție fac parte Alexandra Vicol, în rolul “Funda”, Răzvan Amitroaei – Poreclă, Gheorghe Frunză – Cârciumar, Sorin  Ciofu – Sfeclă, Alexandru Dobynciuc – Preot, Bogdan  Muncaciu – Clamă, Gina Pătrașcu – Zamfirache – Femeia, Valentin  Popa – Satana, Alexandra Acalfoae – Soție.

Biletele se găsesc la Casa Tineretului din B-dul Mihai Eminescu nr. 48, program: 10.00 – 12.00 și 16.00 - 18.00, de marți până duminică inclusiv, în incinta Shopping Center- Carrefour -  16.00 - 19.00, de marți până vineri  și 11.00 – 13.00, sâmbătă și duminică și on line https://eventbook.ro/hall/teatrul-mihai-eminescu-botosani.

Prețul unui bilet este de 30 lei.

 

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Organele de ordine vor asigura paza la manifestările religioase cu ocazia sărbătoririi Sfântului Mare Mucenic Gheorghe! (Foto)

astăzi, 14:53
64

În zilele de 22 și 23 aprilie, jandarmii botoșăneni, împreună cu efective de poliție, poliție locală și pompieri, vor lua măsurile necesare pentru desfășurarea in siguranță a ...

Cum să evităm pericolele internetului, sfaturi pentru părinți!

astăzi, 14:35
19

Într-un document redactat la începutul anilor 2000 în Statele Unite ale Americii, intitulat „Familia ta și ciberspațiul”, se vorbeşte despre lucrurile pe care părinț...

Toți profesorii corectori de la Evaluarea Națională și BAC 2024 vor fi în centre de evaluare, nu vor mai evalua de acasă, anunță Ligia Deca

astăzi, 13:36
79

Profesorii corectori de la Evaluarea Națională și examenul național de Bacalaureat 2024 vor fi în centre de examen, nu vor mai putea evalua lucrările elevilor de acasă, așa cum s-a î...