O noua expertiza pentru stabilirea pretului de achizitie a Lacului cu nuferi!

O noua expertiza pentru stabilirea pretului de achizitie a Lacului cu nuferi!
Consiliul Judetean nu a primit deocamdata niciun raspuns din partea instantei vizavi de stabilirea pretului de achizitie a Lacului cu nuferi. Consiliul Judetean a apelat la instanta pentru stabilirea pretului de achizitie dupa ce institutia si proprietarul, medicul Dorin Vasiliu, nu au ajuns la un consens.

Urmeaza a fi facuta o noua expertiza, de catre o comisie, asta dupa ce comisia mandatata de Consiliul Judetean Botosani, pentru a purta negocieri, a oferit un pret de 70.000 de lei, in baza unei evaluari facuta de un expert, in timp ce suma ceruta de vanzator este de 200.000 de lei.

Presedintele Consiliului Judetean spera ca magistratii sa solutioneze acest diferend intre Consiliul Judetean si proprietarul Lacului cu nuferi, pentru a putea fi demarate procedurile de achizitie.

“Suntem dependenti de procedura care se aplica in acel domeniu, care da posibilitatea ca acolo unde se vrea sa se realizeze un transfer de proprietate vizand un teren, cum este cazul nostru, si partenerii cad de acord asupra acestui transfer, dar nu se inteleg la pret, chestiunea cu pretul se poate lamuri prin intermediul instantei. In cadrul procesului legea prevede ca se va efectua expertiza de catre o comisie de trei experti, dupa care judecatorul va decide, si speram ca la finalul acestei proceduri sa putem raporta ca am rezolvat si aceasta problema", a spus Mihai Tabuleac, presedintele Consiliului Judetean.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

In memoriam Prof. Ilarion Mandachi. ”Regret că nu i-am spus tot ce aș fi vrut să-i spun!”

astăzi, 19:10
85

În trecerea inexorabilă a timpului, anii par clipe ce licăresc fugar în existența omenească. Ne naștem sub aureola unei stele în care stă ascuns și sfârșitul ca o dator...

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

astăzi, 18:09
279

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...

Polițiștii din Botoșani au oprit un șofer care circula cu viteză, dar au înțeles imediat motivul. ”Bravo, Poliția Română!” (Video)

astăzi, 15:52
614

Fratele adolescent al botoșăneanului a suferit un accident grav în timp ce mânuia drujba în gospodărie. A fost urcat imediat în mașină pentru a ajunge cât mai repede...