O noua etapa de selectie pentru corpul expertilor in educatie. VEZI ce modificari au aparut

O noua etapa de selectie pentru corpul expertilor in educatie. VEZI ce modificari au aparut

 Mihaela Hunca, inspector general ISJ  

O noua etapa de selectie a cadrelor didactice pentru constituirea corpului national de experti in management educational a inceput pe data de 6 august, fiind cea de-a treia etapa a acestui concurs.

Pana pe data de 12 august, cadrele didactice care vor sa acceada in acest corp al expertilor in educatie trebuie sa completeze formularul de selectie online, in aplicatia informatica.

Pe 12 august se vor afisa listele cu candidatii admisi, iar pe 13 si 14 august va avea loc depunere protofoliilor.

Lista finala cu candidatii admisi se va afisa pe data de 24 august.

Fata de etapele precedente de selectie a cadrelor didactice in corpul national al expertilor, au aparut si o serie de modificari in metodologie.

“Daca era suficient sa fii doar titular in invatamant si sa ai cel putin gradul al doilea, aceasta conditie ii defavoriza pe cei care aveau titlul stiintific de doctor, dar nu aveau cel putin gradul didactic II si s-a completat atunci cu acest lucru. O alta modificare este aceea ca la dosar mai trebuie si o adeverinta prin care cadrul didactic trebuie sa dovedeasca ca nu are sanctiune disciplinara in anul scolar curent si aceasta trebuie sa fie in original. E important ca selectia expertilor in management educational sa nu se faca dintre cadrele didactice sanctionate", a declarat Mihaela Hunca, inspector general al ISJ Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Activități de prevenție organizate de polițiștii din Botoșani în „Săptămâna prevenirii criminalității”!

astăzi, 15:14
15

Prin activitățile desfășurate, organizatorii își propun ca mesajul lor să ajungă la cât mai mulți cetățeni, în scopul de a conștientiza atât necesitatea adoptării u...

Ce presupune programul pentru dotarea fiecărei școli din municipiul Botoșani, proiect european câștigat de administrația Cosmin Andrei (Video)

astăzi, 14:01
53

Primarul Municipiului Botoșani, Cosmin Andrei a anunțat că în urma câștigării proiectului cu fonduri europene în domeniul educației prin Planul Național de Redresare și Rezil...

Ce se întâmplă dacă aparatele de reciclare nu funcționează, declarația ministrului Mediului!

astăzi, 13:26
103

Potrivit Hotărârii de Guvern 1.074/2021, magazinele sunt obligate să ofere posibilitatea consumatorilor să returneze ambalajul SGR pentru a primi înapoi valoarea garanției, indiferent ...