O nouă dilemă în administrația botoșăneană: Cine l-a invitat pe ambasadorul Israelului!

O nouă dilemă în administrația botoșăneană: Cine l-a invitat pe ambasadorul Israelului!
Vizita la Botoșani a ambasadorului Israelului în România a fost anunțată atât de primarul Ovidiu Portariuc, cât și de reprezentanții Consiliului Județean.

Primarul Ovidiu Portariuc susține că a trimis scrisori la toate ambasadele la doar câteva zile după ce a fost învestit în funcția de primar al municipiului Botoșani.

"Nu am făcut mare tam-tam și nici nu am considerat necesar să ies în presă să spun atunci că am invitat toate ambasadele. După vreo două luni de zile probabil s-au trimis invitații și de la Consiliul Județean. Dar oricum sunt chestii derizorii uneori, cine a trimis primul invitația și la ce oră", a spus primarul Ovidiu Portariuc.

Într-un comunicat de presă al Consiliului Județean se precizează că "Vizita la Botoşani a E.S. ambasador Dan BEN-ELIEZER are loc urmare acţiunilor intense de promovare, derulate de Consiliul Judeţean Botoşani pe parcursul acestui an, la nivelul misiunilor diplomatice acreditate pe teritoriul României", programul vizitei fiind deja stabilit.

Pe de altă parte, primarul Ovidiu Portariuc a declarat marți: "Eu o să invit și pe domnul prefect și pe domnul președinte al Consiliului Județean, pe președintele Camerei de Comerț. Am cerut mai multe amănunte legate de vizită, să vedem ce își doresc exact să viziteze".

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Grenadă defensivă descoperită de un bărbat într-o pădure din județ! (Foto)

astăzi, 18:51
51

O grenadă de mână defensivă a fost găsită în această după - amiază de un bărbat într-o pădure din localitatea Lozna. Acesta era la plimbare cu familia când a observat...

Risc de inundații pe râul Jijia și afluenții acestuia, Cod Galben până astăzi la ora 24.00, anunță hidrologii!

astăzi, 18:02
158

În acest context, ISU Botoșani a luat măsurile necesare pentru prevenirea și gestionarea operativă a potențialelor situații de urgență.Evoluţia fenomenelor hidrologice prognozate es...

Universitatea Craiova - FCSB, astăzi de la ora 21:00

astăzi, 17:08
40

Universitatea Craiova și FCSB se întâlnesc în această seară în etapa a opta a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!...