O mireasa a doborat un avion, dupa aruncarea buchetului de flori!

O mireasa a doborat un avion, dupa aruncarea buchetului de flori!
Nunta cu final neasteptat: o mireasa a reusit sa doboare la pamant un avion cu buchetul sau de flori.

O traditie pe care nuntasii abia o asteptau, dar care s-a transformat intr-un accident la care nimeni nu s-ar fi asteptat.

Mireasa si mirele stabilisera ca un mic avion sa survoleze platoul pe care urma sa se desfasoare evenimentul, si de acolo sa fie aruncat buchetul, scrie BBC.

Accidentul a avut loc in Suvereto, langa Livorno, in Italia. Exact in momentul in care buchetul a fost aruncat, florile au fost aspirate in motorul aparatului de zbor. Avionul a luat foc, dupa care s-a prabusit peste o pensiune.

Pasagerul care trebuia sa arunce buchetul a fost grav ranit, insa toti cei 50 de oameni aflati in cladire au scapat nevatamati, la fel ca si pilotul.

Sursa: HotNews

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbați condamnați pentru infracțiuni în Suceava, arestați și încarcerați în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 15:22
21

Un bărbat domiciliat în localitatea Hănțești, condamnat la pedeapsa de 1 an 6 luni închisoare, a fost identificat de către patrula Secției 8 Poliție Rurală Adâncata pe raza c...

Performanțe remarcabile pentru Colegiul Economic „Octav Onicescu” Botoșani la Olimpiada Națională Aria Curriculară Tehnologii (Foto)

astăzi, 14:15
120

În perioada 26-30 aprilie 2024, Slobozia a fost în centrul atenției printr-o competiție de excepție în cadrul Ariei Curriculare Tehnologii, găzduind Olimpiada Națională. Acest ...

ISU Botoșani, îndemn la respectarea regulilor de prevenire a incendiilor cu ocazia pregătirilor de Paște!

astăzi, 13:17
27

Respectarea unor reguli simple poate preveni producerea unui incendiu cauzat de lăsarea nesupravegheată a aparatelor de gătit. De aceea, ISU Botoșani recomandă:- Nu lăsaţi mâncarea pe...