O masina inmatriculata in Botosani, ramasa fara benzina, a paralizat traficul in Suceava

O masina inmatriculata in Botosani, ramasa fara benzina, a paralizat traficul in Suceava

   Monitorul de Suceava

Traficul dinspre cartierul Burdujeni spre centrul municipiului Suceava s-a desfăşurat cu greutate, timp de două ore, din cauza unei maşini care a fost abandonată în drum, pe banda I de mers, la semaforul aflat la intersecţia dintre bulevardul principal şi strada Patru Rareş, cea care duce spre Piaţa Agroalimentară.

Ulterior poliţiştii aveau să afle că maşina a rămas fără benzină, în pana prostului. Dacă asta este oarecum scuzabil, ceea ce a făcut ulterior şoferul poate fi catalogat drept nesimţire. Acesta a încuiat maşina şi a plecat.

La cât de aglomerat este traficul în municipiul Suceava, în scurt timp s-au format cozi. Pe sensul de mers dinspre cartierul Burdujeni spre Centru coada a ajuns la un moment dat până la intersecţia cu strada Traian Vuia, în apropiere de Sala Sporturilor. Automat au început să curgă apelurile la 112 ale şoferilor revoltaţi. Un echipaj format din doi poliţişti a ajuns la faţa locului. În timp ce unul dintre agenţi, de la Poliţia Locală Suceava, dirija traficul, celălalt, de la Biroul Rutier Suceava, a cerut prin staţie date despre proprietarul maşinii. Această încercare s-a dovedit extrem de grea.

În primă fază s-a ajuns la o femeie din Dorohoi, care figura ca proprietar al maşinii cu numărul BT-05-GOE. Agentul a dat de femeie, însă a aflat că aceasta a vândut maşina unui tânăr din Suceava. Agentul a reuşit cu greu să-l contacteze telefonic pe acesta, însă, surpriză, proprietarul a spus că a împrumutat autoturismul unui prieten. După ce agentul de poliţie a dat telefoane în jur de o oră, în sfârşit, la faţa locului şi-a făcut apariţia tânărul care este proprietarul maşinii.

Explicaţiile proprietarului maşinii
Proprietarul era ieri dimineaţă în timpul serviciului, la un restaurant din centrul Sucevei. Ajutat de unul dintre poliţişti, care a dirijat traficul, proprietarul a tras frâna de mână a autoturismului şi, în câteva secunde, a eliberat carosabilul. Pe cât de simplu, pe atât de complicat cu două ore mai înainte.

Nu am fost eu şofer, am împrumutat maşina unui prieten. Eram la serviciu şi m-am trezit că mă sună cineva să mă întrebe ce caută maşina mea în intersecţie. Acuma vreau să-l găsesc pe cel căruia i-am lăsat maşina, însă nu-mi răspunde la telefon... eu i-am dat maşina aseară (n.r. - joi seară) să-şi facă treaba, nu am avut grija lui. Acum nu mai vrea să răspundă, şi-a dat seama ce a făcut şi s-a speriat, a declarat proprietarul Opelului.

Acesta le-a dat poliţiştilor datele prietenului care ar fi condus maşina. În cele din urmă s-a stabilit că la volan s-a aflat un anume Alin Smochină.

Acesta a fost amendat pentru nerespectarea obligaţiilor care revin în cazul vehiculelor rămase în pană sau avariate şi conducerea unui autovehicul care nu este dotat cu trusă medicală, triunghiuri reflectorizante şi stingător.
În total, a fost aplicată o amendă de 975 de lei şi 4 puncte de penalizare.

Sursa: Monitorul de Suceava

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Valeriu Iftime a reacționat după FC Botoșani - Rapid: ”Băiatul meu de suflet!”

astăzi, 20:53

Valeriu Iftime a vorbit imediat după meciul cu Rapid și a ținut să puncteze faptul că portughezul Aldair l-a dat pe spate în urma evoluției sale împotriva giuleștenilor. De aseme...

FC Botoșani – Rapid 2-0, VICTORIE mare pe Municipal!

astăzi, 20:11

Aproape 5000 de suporteri au fost prezenți la meci, suporterii înfruntând ploaia și aplaudând succesul fotbaliștilor botoșăneni, antrenați de Liviu Ciobotariu. Rapid a benefici...

Vești bune pentru șoferi: Modul de aplicare a amenzii pentru lipsa rovinietei va fi schimbat

astăzi, 19:20

Documentul prevede o perioadă de 24 de ore pentru plata taxei pentru drumurile naționale. Proiectul de lege a primit deja aviz favorabil de la Comisia de Transport și Infrastructură și va ajun...