O mamă cu trei copii s-a trezit cu casa în flăcări, în toiul nopții!

O mamă cu trei copii s-a trezit cu casa în flăcări, în toiul nopții!
O mamă și copiii acesteia, din satul Iacobeni, comuna Dângeni, au trecut prin clipe de coșmar după ce s-au trezit în toiul nopții cu casa în flăcări. 

Locuința a fost distrusă parţial în incendiul provocat, cel mai probabil, de un scurtcircuit  electric generat ca urmare a utilizării unei prize defecte.

S-a întâmplat în noaptea de marţi spre miercuri. Alarma s-a dat în jurul orei 3.20.

Când s-a produs incendiul, în locuinţă se aflau doar patru dintre cei cinci membri ai familiei, respectiv mama şi copiii. Treziţi din somn de zgomot, aceştia au părăsit casa cuprinsă de flăcări. În acelaşi timp, au solicitat ajutor de la pompieri.

La faţa locului s-au deplasat două echipaje din cadrul Gărzii de Intervenţie Truşeşti, cu două autospeciale cu apă şi spumă şi membrii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă din localitate. La sosirea gărzii de intervenţie, ardeau bunurile din două camere şi o parte din acoperişul casei.

Pentru stingerea incendiului şi înlăturarea efectelor au intervenit 15 pompieri militari, voluntari şi cetăţeni, mai bine de o oră.

Valoarea bunurilor distruse a fost estimată la cca. 45.000 de lei. S-au salvat şi protejat bunuri materiale în valoare de 100.000 de lei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

PSD Botoșani : „Lumina Sfântă să vă călăuzească pretutindeni, cu liniște și pace în suflet!”

astăzi, 13:09
14

Să întâmpinăm cu bucurie Sărbătoarea Paștelui și să împărtășim împreună taina Învierii Mântuitorului!Lumina Sfântă să vă călăuzească pret...

(P) Geamuri curate, fără pete și fără stres, în 5 pași simpli

astăzi, 11:52
66

Știi acel moment când soarele strălucește fermecător prin ferestre și scoate la iveală urmele inestetice ale degetelor, petele lăsate de picurii de ploaie sau urmele de la ultima sesiune ...

Incendiu în balconul unui apartament din Botoșani, proprietara a suferit un atac de panică! (Foto)

astăzi, 11:32
327

Deși era acasă, proprietara nu  și-a dat seama ca ard lucrurile din balcon. Un vecin a observat ca iese fum și a sunat la 112 după ajutor.La caz s-au deplasat pompierii din cadrul Detaș...