O firmă din Botoşani licitează pentru amenajarea zonei de agrement din Suceava!

O firmă din Botoşani licitează pentru amenajarea zonei de agrement din Suceava!

   informatia.ta

Noua zonă de agrement a municipiului Suceava urmează să fie amenajată pe o suprafaţă de 3 hectare de teren, care cuprinde şi cele două lacuri. Pentru finanțarea proiectului administrația locală a împrumutat 10 milioane de lei de la CEC Bank.

Firmele sucevene Civica, SUCT şi asocierea General Construct + Loial şi firma din Botoşani Victor Construct s-au înscris la licitația pentru amenajarea zonei de agrement Tătăraşi din municipiul Suceava. Valoarea contractului este de 7,71 milioane de lei. Primarul de Suceava, Ion Lungu, a declarat, ieri, într-o conferință de presă, că cel mai probabil în aproximativ două săptămâni va fi finalizată evaluarea ofertelor şi va fi desemnată firma câştigătoare. Lungu a precizat că administrația locală continuă, cu echipe de la Direcția Domeniului Public din cadrul primăriei, lucrările pentru curățarea celor două lacuri, la unul fiind aproape finalizate, relatează Monitorul de Suceava.

Noua zonă de agrement a municipiului Suceava urmează să fie amenajată pe o suprafaţă de 3 hectare de teren, care cuprinde şi cele două lacuri.

Proiectul cuprinde debarcader pentru hidrobiciclete, pavilion de muzică, pavilion multifuncţional, teren de mini-golf, teren de sport şi un loc de joacă pentru copii. De asemenea, vor fi realizate mai multe căi de acces, pietonale şi stradale, o clădire de grupuri sanitare şi un punct sanitar.

Dacă licitația nu va fi contestată şi lucrările încep în timp util, proiectul va fi finalizat până la sfârşitul acestui an. Mai menționăm că prin creditul angajat pentru finanțare gradul de îndatorare al municipiului Suceava a crescut de la 14% la 15%.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

VERSURI DIN STRADĂ: Așteptare. De Emilia-Paula Zagavei

Luni, 17 Mai 2021
72

Ca de obicei la venirea serii publicăm o nouă poezie plină de sensibilitate venită pe adresa de e-mail a redacție. Vă dorim lectură plăcută.***AȘTEPTAREde Emilia-Paula Zagavei...

Doar 11 medici de familie din județul Botoșani au început să vaccineze pacienți împotriva COVID-19

Luni, 17 Mai 2021
778

Doar un sfert dintre medicii de familie din judeţul Botoşani care s-au înscris în campania de vaccinare anti-COVID-19 au administrat, până în prezent, doze de vaccin pacien...

Un bărbat abia eliberat din închisoare a înjunghiat un consătean

Luni, 17 Mai 2021
889

Un sătean din judeţul Botoşani a fost înjunghiat în zona inimii de un bărbat în faţa unei crâşme. Motivul atacului a fost unul banal şi se pare nu exista un conflict mai...