O fetiţă din Botoşani a fost trimisă urgent la Iaşi după ce s-a otrăvit cu mătrăgună!

O fetiţă din Botoşani a fost trimisă urgent la Iaşi după ce s-a otrăvit cu mătrăgună!

O fetiţă din judeţul Botoşani a ajuns la Iaşi în stare gravă după ce s-a otrăvit cu fructe de mătrăgună.

Copilul, din Mihălăşeni, a ajuns în atenţia medicilor după ce, mama lui, a sunat disperată la 112, pentu a le cere ajutorul.

Femeia se afla cu fetiţa de doi ani pe câmp, iar la un moment dat, micuţa a dispărut din raza vizuală a femeii, iar peste câteva minute, când mama a găsit-o, aceasta avea în mână şi în gură mai multe fructe de mătrăgună.

Speriată, femeia i le-a dat jos din gură, însă copila apucase să înghită deja câteva. Din acest motiv a apelat la 112, o ambulanţă aducând fetiţa la Botoşani, însă medicii de aici au decis transferul acesteia imediat la Iaşi, unde se pot monitoriza mai bine astfel de cazuri de otrăvire.

O ambulanţă cu medic a preluat-o pe fetiţă şi a transportat-o la Spitalul de Copii Iaşi pentru a fi supusă unui tratament de specialitate.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

astăzi, 19:34
74

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

astăzi, 18:04
84

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...

O nouă serie de voluntari pregătită să participe la misiuni, alături de pompierii botoșăneni! (foto)

astăzi, 17:21
88

32 de botoșăneni, cu vârste cuprinse între 16 – 52 de ani, sunt pregătiți să participe la misiuni, alături de pompieri. Aceștia au finalizat primele două etape din cadrul pro...