O fetita de un an si trei luni, care cantarea doar 5.800 de grame, a decedat in spital!

Tragedie intr-o familie din Flamanzi, al carei copil a murit, la inceputul acestei luni, din cauza greutatii extrem de mici.

La un an si trei luni, copilul cantarea 5.800 de grame, cat un bebelus de 3-4 luni! De cand a fost adusa la spital, micuta Eliza s-a luptat cu viata inca doua ore, insa medicii nu au mai putut face nimic.

Copila este al saselea copil al familiei din Flamanzi si locuia impreuna cu parintii si ceilalti frati intr-o singura camera de apartament.

Micuta a fost diagnosticata cu o anemie severa, pe fondul careia sistemul imunitar al organismului a cedat si s-au instalat o serie de afectiuni extrem de grave.

Lipsa de ingrijire din partea parintilor, neglijenta cu care micuta a fost crescuta pana la aceasta varsta, dar probabil si incapatanarea familiei de a apela la ajutorul specialistilor, au facut ca fetita sa ajunga la spital cu bronhopneumonie, insuficienta respiratorie si atrepsie.

Copilul avea greutatea unui bebelus de 3-4 luni, era cu probleme de greutate inca de la nastere, dar nu a fost monitorizat corespunzator, din cate spun medicii.

Potrivit mamei, fetita se simtea rau de trei zile, de cand tusea si avea febra foarte mare, insa aceasta a sperat ca totul va trece de la sine. Abia cand a fost prea tarziu copilul a fost adus cu ambulanta la spital.

Medicii spun ca au parte tot mai mult in ultima vreme de copii distrofici cu un sistem imunitar care nu mai face fata afectiunilor din aceasta perioada.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ea este ”diva” din Botoșani pe care instanța o obligă să muncească în folosul comunității!

astăzi, 13:40

Cunoscută în zona emisiunilor mondene și de cancan din România, botoșăneanca în vârstă de 28 de ani va schimba, pentru o vreme, ”peisajul” monden. Asta î...

A plătit 2.000 de euro pentru dreptul de a rămâne ilegal într-un stat Schengen!

astăzi, 12:57

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stânca efectuează cercetări în privinţa unui bărbat, cu cetățenie R. Moldova, care a prezentat la controlul de...

Gest admirabil al unui pompier botoșănean: Și-a ”dăruit” ziua de naștere copiilor sinistraților din Galați! (Foto)

astăzi, 11:52

Copiii văd și simt lucrurile altfel, iar aceste zile, în care s-au văzut nevoiți să își părăsească propria casă, le vor rămâne în minte pentru totdeauna. Sunt putern...