O femeie divorţează de soţ fiindcă e “prostul satului”: “În Italia am cunoscut adevărata plăcere”

O femeie divorţează de soţ fiindcă e “prostul satului”: “În Italia am cunoscut adevărata plăcere”

O femeie din Iaşi l-a făcut de râs pe soţul său, cu care este în proces de divorţ, după ani de căsnicie, după ce acesta a decis să se separe de ea.

Românca nici nu s-a mai prezentat la proces, ci a trimis o scrisoare la Judecătoria Iaşi, în care vorbeşte de partenerul ei ca fiind “prostul satului”, potrivit ziaruldeiasi.ro.

În plus, ieşeanca spune că a ajuns în Italia, unde a cunoscut “adevărata plăcere”. Iată ce a scris femeia în motivarea trimisă prin avocat la judecătorie.

Motivare: “Bărbatul meu reclamagiu este prostul satului”

“Cu ajutorul surorii mele am reuşit să fug de acasă, spunând că mă duce la muncă. În Italia am cunoscut adevărata plăcere (…). Cât am trăit cu reclamantul, nu m-a satisfăcut (…).

Am fost o proastă până acum, că nu am ştiut ce înseamnă dragostea cu diferiţi bărbaţi (…).

Femeile din România au şi ele dreptul la fericire, unde mai pui că bărbaţii italieni sunt cu dare de mână. Am ajuns acasă cu mulţi bani şi nu am timp să merg la judecată”, a scris femeia în motivarea trimisă Judecătoriei Iaşi.

Femeia şi-a găsit dragostea în Italia

Oricum, bărbatul meu reclamagiu este prostul satului şi moare de ciudă că am descoperit adevăratele plăceri (…). Nu vreau să vin la judecată să mă întâlnesc cu prostul satului. Ciau ragaţi”, a continuat ieşeanca.

Ultimul termen în cazul acestui proces a avut loc vineri, judecătorii urmând să decidă în privinţa divorţului.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

VERSURI DIN STRADĂ: Copii... De Constantin Apostol

astăzi, 21:00
1

La ceasurile serii publicăm o nouă poezie venită pe adresa de e-mail a redacției. Vă dorim lectură plăcută.***COPIIde Constantin Apostol...of copile cât mi-e de greu...

Invitatul de la Știri - Eugen Țurcanu, directorul DSPSA Botoșani

astăzi, 20:00
42

„Invitatul de la Știri” a fost astăzi Eugen Țurcanu, directorul Direcției de Servicii Publice, Sport și Agrement de la Botoșani.Eugen Țurcanu a vorbit despre managementul de la ...

Ministrul Educației: „Mă pronunţ clar în favoarea deschiderii şcolii cu prezenţă fizică pentru toţi elevii”

astăzi, 19:21
67

Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a afirmat că este în favoarea deschiderii noului an şcolar cu prezenţă fizică pentru toţi elevii.„Neavând niciun glob de cristal...