O femeie de 47 de ani a murit la scurt timp după ce a ajuns la Urgențe

O femeie de 47 de ani, din Botoșani, a murit la scurt timp după ce a ajuns la Urgențe, după ce a ajuns în stare critică la spital.

Femeia resimţea dureri puternice la nivelul pieptului, dar a aşteptat, sperând că vor trece de la sine. Într-un final, a apelat serviciul 112 pentru a cere ajutorul cadrelor medicale.

O ambulanță SMURD a preluat-o și transportat-o la Urgențe cu tensiunea atât de mică încât nu putea fi măsurată pe aparatele convenționale.

La scurt timp după începerea investigaţiilor, aceasta a intrat în stop cardiorespirator și au fost începute imediat manevrele de resuscitare.

Din păcate, în ciuda tuturor eforturilor medicilor, nu s-a mai putut face nimic, fiind declarat decesul. Ulterior, medicii au stabilit că decesul a survenit ca urmare a unei disecții de aortă.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Săveni a fost capitala multiculturalității de Ziua Națională

astăzi, 17:18
484

Orașul Săveni a fost capitala multiculturalității, miercuri, de Ziua Națională a României, găzduind un conglomerat de evenimente artistice, o lansare de carte și activități festive div...

Dramatic: Un botoșănean luptă să trăiască, după ce a fost înjunghiat de un coleg de muncă

astăzi, 15:57
990

Un bărbat de 46 de ani, din Botoşani, se zbate între viaţă şi moarte, după ce a fost înjunghiat în gât de un coleg de muncă. Conflictul a avut loc în curtea unei s...

APIA așteaptă cererile de ajutor de stat în sectorul creșterii animalelor pentru anul 2022

astăzi, 14:43
118

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (A.P.I.A.) Centrul Judetean Botosani informează că în perioada 01 - 15 decembrie 2021 se depun la centrele judeţene ale Agenţiei de P...