O directoare din Botoșani este în doliu, după ce un important membru al familiei s-a stins din viață: „Cel care mi-a fost alături timp de 25 de ani a plecat într-o lume mai bună”

Directoarea Colegiului Național „Mihai Eminescu” din Botoșani este în doliu, după ce soțul acesteia s-a stins din viață la doar 53 de ani.

Soțul Cristinei Chiriac a pierdut lupta cu o boală necruțătoare.

„Astăzi, 6 noiembrie 2022, cel care mi-a fost alături timp de 25 de ani, a plecat într-o lume mai bună, fără suferințe și durere. Prea repede și cu atâtea lucruri neterminate! Încă mai aveam multe de realizat, dar boala nu întreabă pe nimeni când e momentul!

Drum lin spre îngeri, puiule, și de acolo, să veghezi asupra noastră așa cum ai făcut -o mereu! Dumnezeu să te așeze în lumină și de acolo să ai grijă de noi”, a scris profesorul Cristina Chiriac pe pagina sa de Facebook.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Valeriu Iftime și consilierii județeni au depus jurământul. Iftime: „Jur să pun interesul public în fața intereselor personale” / Federovici: „Am depășit județe ca Bihorul lui Bolojan” (Foto, Video)

astăzi, 13:00

Luni dimineață, în sala Nicolae Iorga a Palatului Administrativ, a avut loc ceremonia de învestire a noului președinte al Consiliului Județean Botoșani și depunerea jurământul...

Cine sunt cei doi vicepreședinți ai Consiliului Județean Botoșani! Valeriu Iftime: „Nu mă voi opune” (Video)

astăzi, 11:38

Valeriu Iftime, președintele în funcție al Consiliului Județean (CJ) din Botoșani, a anunțat cine vor fi vicepreședinții cu care va colabora în acest mandat. Din partea Partidulu...

Ucrainenii iau cu asalt județul Botoșani după război, cel mai mare vârf înregistrat în 2024!

Friday, 25 October 2024

Șeful Biroului pentru Imigrări din județul Botoșani a anunțat că peste 500 de cetățeni străini au solicitat de la începutul acestui an și până în prezent să li se elibere...