O botoșăneancă, fost fotomodel, se teme pentru viața ei și a copiilor!

O botoșăneancă, fost fotomodel, se teme pentru viața ei și a copiilor!

   Pro TV

Un fost fotomodel din Botoșani, acum in varsta de 31 de ani, mama unui baietel si a unei fetite, cere cu disperare ajutorul autoritatilor. Femeia spune ca este terorizata de fostul sot, care in ciuda ordinelor de restrictie impuse de instanta, a intrat cu forta in casa ei si, sub ochii copiilor, a lovit-o si a umilit-o.

Reclamanta se teme in fiecare clipa, mai ales ca a primit amenintari cu moartea. Povestea readuce in atentie un subiect sensibil. In ce masura sunt protejate in Romania victimele violentei in familie?

- "Fara jertfa nu se poate cuceri imparatia Cerurilor. Un inger iti va fi luat..." - "Crucea ta o duc eu, tu doar regaseste-l pe Dumnezeu si spala-i picioarele cu lacrimile tale de desfranata." - "Te astept la judecata de la Botosani si la judecata din cer." - "Esti o satana si ai sa arzi in iad. Stai drepti ca vine boss-ul in vizita."

Sunt doar cateva dintre mesajele cutremuratoare pe care femeia in varsta de 31 de ani sustine ca le-ar fi primit, pe mobil, de la fostul ei barbat. L La 19 ani Erika a inceput o cariera de fotomodel si a pozat in diverse reviste inclusiv in una pentru adulti. A facut un baietel din prima casatorie, apoi l-a cunoscut, la Botosani, pe cel de-al doilea sot, caruia i-a daruit o fetita. La scurt timp a inceput calvarul.

Erika Szerdocz: "El a continuat cu gelozii extreme deoarece am lucrat ca fotomodel si la orice mica cearta imi spunea ca ai aparut in revista cutare, in videoclipul cutare. I-am spus ca vreau sa divortez, m-a luat de gat in timp ce aveam fetita in brate si m-a trantit de ferestre."

Speriata, femeia s-a adresat politiei, dar cele doua ordine de restrictie impuse de instanta nu au avut nici un efect. Individul le-a incalcat de fiecare data.

Erika Szerdocz: "Baiatul a intrebat ce ai cu mama mea, de ce nu o lasi in pace? Si el a zis mars in camera ta, m-a lovit, m-a scuipat, m-a umilit efectiv, mi-a spart usa, intra in casa peste mine. El spune ca va lua fetita, ca o va aduce la Dumnezeu si ca va face jertfa."

Barbatul a fost condamnat la 2 ani si opt luni de inchisoare cu suspendare. Degeaba.

Andrei Arustei, avocatul fostului sot: "El a incalcat, intr-adevar, toate ordinele instituite de instanta si va raspunde penal pentru asta."

Sursa: stirileprotv.ro

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

astăzi, 17:05
122

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

astăzi, 15:34
149

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

astăzi, 14:47
225

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...