O botoşăneancă a murit înainte de a naşte! Medicii au reuşit să salveze bebeluşul!

O botoşăneancă a murit înainte de a naşte! Medicii au reuşit să salveze bebeluşul!
O femeie în vârstă de 33 de ani, din localitatea Curteşti, a decedat înainte de a naşte, medicii reuşind să salveze fătul. Femeia era la cea de-a doua sarcină, si pe tot parcursul ei, la fel ca şi la prima, nu a avut probleme, fiind urmărită de medic.

Tânăra s-a internat, sâmbătă dimineaţă, în Spitalul de Obstetrică şi Ginecologie, având sarcina la termen, însă nefiind încă în travaliu.

În cursul serii, femeia i-a spus uneia dintre asistente că nu poate să respire şi a fost băgată de urgenţă în sala de operaţie.

Din păcate medicii nu au mai putut face nimic pentru mămică, reuşind însă să salveze bebeluşul, o fetiţă de 3.000 de grame.

"Pacienta s-a internat sâmbătă dimineaţă, era la a doua sarcină, o sarcină fără probleme. În cursul serii i s-a facut brusc rău, acuzând o lipsă de aer. A făcut edem pulmonar şi a fost dusă de urgenţă în sala de operaţie, unde a fost intubată şi i s-a făcut cezariană", a declarat medicul Mihaela Miler, directorul medical al Spitalului Judeţean.

Urmează ca în urma efectuării necropsiei să se stabilească cauzele care au dus la decesul femeii.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Foc într-un apartament din municipiul Botoșani, vecinii au chemat urgent pompierii! (Foto)

Duminică, 19 Mai 2024
531

Mai multe bunuri din bucătăria unui apartament, situat la etajul III, au fost cuprinse de flăcări. Când s-a produs evenimentul de pe strada Vârnav, proprietarii nu erau acasă. Vecinii...

Valeriu Iftime: Cu atâtea exemple demne de urmat, sunt sigur că vom reuși să realizăm o dezvoltare reală și la Botoșani! (Video)

Duminică, 19 Mai 2024
58

Domnul Bolojan, timp de ani de zile, a oferit Oradiei și județului Bihor un model de administrație publică, eficiență și investiții durabile. În scurta mea vizită în județul Biho...

Sucevean condamnat pentru distrugere, încarcerat în Penitenciarul Botoșani!

Duminică, 19 Mai 2024
63

În cursul zilei de sâmbătă, 18.05.2024, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Dărmănești în timp ce patrulau pe raza satului Călinești, comuna Dărmănești din Suceava, &i...