O bătrână care a plecat la bazarul de la Suceava a dispărut când se întorcea spre casă

O bătrână care a plecat la bazarul de la Suceava a dispărut când se întorcea spre casă

Polițiștii de la Botoșani au intrat în alertă după ce o bătrână din județul Botoșani a plecat la bazarul din Suceava și nu a mai revenit.

Polițiștii din cadrul IPJ Botoșani efectuează verificări în vederea identificării unei persoane în vârstă de 85 ani, care se numește Butnariu Elisabeta, a plecat în data de 31 iulie de la domiciliul său din satul Iezer, comuna Hilișeu Horia, în bazarul din municipiul Suceava, și nu a revenit până în prezent la locuința sa.

Bătrâna are înălțimea de aproximativ 1,68 m, o greutate de 55 kg, față ovală, ochi căprui, păr cărunt și lung, prins sub batic, constituție astenică și mers aplecat de spate.

Polițiștii au mai anunțat că la momentul plecării din localitatea de domiciliu, aceasta era îmbrăcat cu o bluză cu mâneci lungi de culoare închisă, pieptar alb, fustă lungă neagră si batic.

“Din primele verificări efectuate de polițiști, a rezultat faptul că aceasta a ajuns în data de 01.08.2020, în cursul după amiezii, în municipiul Dorohoi, venind dinspre municipiul Suceava, fără a mai ajunge însă la locuința sa”, au anunțat în această seară polițiștii de la Botoșani.

Cetățenii care pot da relaţii despre persoana în cauză sunt rugați să anunţe prin Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să se adreseze oricărei unități de poliție.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Condamnat cu suspendare pentru trafic de minori, a ajuns în Penitenciarul Botoșani după ce a condus beat!

astăzi, 10:47
22

Principala infracțiune care apare în mandat este cea de conducere sub influența alcoolului, însă în acest caz este vorba doar de o nouă infracțiune, comisă în termenul de...

Autoutilitară la un pas de distrugere, după ce motorul a luat foc! (Foto)

astăzi, 10:14
99

Pompierii din cadrul Detașamentului Dorohoi au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la compartimentul motor al unei autoutilitare.Evenimentul s-a întâmplat în munici...

Mașină răsturnată în șanț, șofer preluat de polițiști și dus urgent la spital!

astăzi, 10:00
1074

Miercuri, 27 martie, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier care se deplasau pe D.N. 29C, în comuna Cândești, au observat un autoturism răsturnat în afara părții carosabile....