O artistă din Botoșani este în doliu: „Soțul meu a ales să ne vegheze din cer...”

O artistă din Botoșani este în doliu: „Soțul meu a ales să ne vegheze din cer...”

Familia lui Carmen Cornaci este în doliu, după ce soțul acesteia a trecut la cele veșnice. Cumplita veste a fost făcută, miercuri dimineață, de către artistă pe pagina sa de Facebook.

Corpul neînsuflețit al soțului artistei este depus la Capela Bisericii „Buna Vestire”, de pe strada Primăverii, până vineri, când va fi condus pe ultimul drum începând cu ora 13:00.

„Soțul meu a ales să ne vegheze din cer... nu cred că știu să fac astfel de postări. Vreau doar să vă mulțumesc pentru încurajări”, a precizat artista.

Acesta va fi înmormântat la Cimitirul Pacea.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Mihaela Stoiciuc, despre plecarea din AUR: „Nu ocup nicio funcție...”

Vineri, 15 Martie 2024
1364

În ultimele zile au apărut în spațiul public mai multe zvonuri conform cărora Mihaela Stoiciuc Vasilică ar fi părăsit formațiunea politică AUR – Filiala Botoșani. Acest lucr...

Start la împădurit! Elevi, profesori și activiști de mediu din Botoșani au deschis oficial campania „Luna plantării arborilor” (foto, video)

Vineri, 15 Martie 2024
500

Vineri dimineață, la Cantonul Silvic de la Rediu, a avut loc o aplicație practică în teren cu ocazia campaniei „Luna plantării arborilor”. Au participat reprezentanți de la Age...

Cătălin Flutur și-a anunțat oficial candidatura la Primăria Botoșani. „Eu urc exact în vârful politicii și în vârful Botoșaniului” (foto, video)

Joi, 14 Martie 2024
1885

Liberalul Cătălin Flutur a anunțat în mod oficial, joi seară, că va candida pentru funcția de primar al municipiului Botoșani din partea Partidului Național Liberal (PNL) – Filiala...