O adversara a celor de la FC Botosani a ramas fara antrenor! Va semna cu o echipa din Spania!

Un roman va deveni primul antrenor care va conduce o echipa din prima liga spaniola. Acesta si-a reziliat contractul cu echipa pe care o antrena in Liga 1, iar marti va fi prezentat oficial de noul club.

Este vorba de antrenorul Cosmin Contra, care a lasat Petrolul Ploiesti pentru Getafe.

"Începînd de astăzi, contractul dintre FC Petrolul Ploieşti şi antrenorul Cosmin Contra s-a încheiat. Clubul nostru a luat act de dorinţa tehnicianului Contra de a renunţa la funcţie, în favoarea unei cariere în Spania.", a anuntat site-ul oficial al "lupilor"

Mulţumesc conducerii clubului pentru faptul că m-a înţeles şi am încredere că şi suporterii vor face acelaşi lucru. Petrolul va rămâne mereu în sufletul meu, a declarat Contra.

La rândul său, proprietarul clubului, Dan Capră, a afirmat: Este o decizie grea pe care am fost nevoiţi să o luăm astazi, dar nu puteam să-l refuzăm pe Cosmin, având în vedere ceea ce reprezintă el ca om şi antrenor. Îi dorim mult succes în carieră şi îi mulţumim pentru tot ce a făcut pentru oraşul Ploieşti".

Contra va fi prezentat într-o conferinţă de presă maine, de la ora 14:00, la sala de conferinţe a stadionului Coliseum Alfonso Pérez, anunta gsp.ro.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Prefectul Dan Nechifor și șeful ISU Botoșani, verificări la serviciile de permanență din județ! (Foto)

astăzi, 21:58

Prefectul județului, Dan Nechifor, a verificat, în această seară, modul în care au fost puse în aplicare măsurile preventive și de intervenție la nivelul unităților administr...

Polițiștii din Botoșani au năvălit în Centrul Vechi, ce constatări au făcut! (foto)

astăzi, 19:19

În noaptea de 28 spre 29 septembrie, între orele 18.00-02.00, a fost desfășurată o razie, cu efective mărite, pe raza orașului municipiului Botoșani și a comunelor arondate Secțiil...

Șeful IȘJ Botoșani, mesaj către directori în condițiile meteo anunțate. „Am făcut un apel...”

astăzi, 18:30

Ligia Deca, ministrul Educației, a anunțat deja că școlile din zonele afectate de fenomenele meteorologice vor fi închise. În acest sens, prof. Bogdan Suruciuc, inspector școlar ge...